Facebook Messenger'a Video Paylaşım Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'a Video Paylaşım Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal medya devi Facebook, mobil platformlarda popüler olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'ı yeni özellikleriyle beraber güncelledi.

Mobil cihazlar için geliştirdiği uygulamalara yeni özellikler kazandırmaya devam eden Facebook, Android ve iOS platformlarında yayınlanan Facebook Messenger'ı güncelleyerek 5.0 sürüm ile indirmeye sundu. 

Buna göre kullanıcılar, Facebook Messenger uygulaması üzerinden fotoğraf ve sesli mesajları daha kolay gönderebilecekleri gibi aynı zamanda telefonları üzerinden video göndererek, gelen videoları da doğrudan uygulama içerisinde oynatabilecekler.

Facebook Messenger Video Update

Anlık fotoğraf paylaşım özelliği de gelen uygulamada kullanıcılar konuşmadan ayrılmadan fotoğraf çekebilecek ve bu fotoğrafları sadece tek bir dokunuş ile karşı tarafa gönderebilecekler.

Ayrıca çıkartmalar için kısayolların da eklendiği uygulamada, kullanıcılar birbirlerine çıkartma paketleri gönderdiklerinde bu paketi alabilmeleri için sadece gelen iletinin üzerin parmaklarını basılı tutmaları yeterli olacak.

Kullanıcıların arama yapabilmelerini de kolay bir hale getiren Facebook Messenger, geliştirilmiş arama özelliğiyle beraber isimlerin girilerek kişilere ve gruplara daha hızlı bir şekilde ulaşılmasına da imkan tanıyor.

Tüm bunlara ek olarak performans iyileştirmeleriyle beraber bazı küçük hatalarında giderildiği Facebook Messenger'ın Android, iPhone ve iPad için yayınlanan güncel sürümünü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ