Facebook Messenger'a Sesli Mesaj Özelliği Eklendi - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'a Sesli Mesaj Özelliği Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama
Facebook ek uygulamalarını güçlendirmeye devam ediyor. Facebook Messenger uygulamasına 'sesli mesaj gönderme' özelliği ekledi.
 
Android ve iOS işletim sistemleri için yayında olan uygulamaya gelen bir özellik ile 1 dakikaya kadar olay kayıtları gönderebiliyor. Uygulama içerisinde yer alan "+" tuşu ile gönderim yapılabiliyor. Bu bölümde bulunan "Record Voice" tuşuna basınca kayıt tuşu geliyor, tuşa basarak karşı tarafa sesli mesaj gönderilebiliyor.
Mesajı iptal etmek istersek bir diğer kenara sürükleyebilir, göndermek için de diğer tarafa kaydırabilirsiniz. Facebook Messenger'ı bu yeni özellikle birlikte daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.
 
Facebook aynı zamanda FaceVoIP'i de test etmeye başladı, yani sesli görüşme servisini. Bu özellik şu anda Kanada'da test yayınında. Bu özellikle birlikte kullanıcılar internet üzerinden konuşabilecek. Kısa süre içerisinde Türkiye sunucularında da geçerli olabilecek bu uygulama sayesinde sesli bir şekilde, tarifemizdeki dakikalar tükenmeden sadece internet aracılığıyla dostlarımız ve sevdiklerimizle konuşabiliriz.
 
Microsoft geçtiğimiz yıl lider VoIP servisi Skype'ı satın almıştı. Bu açıdan Facebook aynı zamanda hissedarı olan Microsoft'a da rekabete hazırlanıyor.




PAYLAŞ