Facebook Messenger'a mesaj silme özelliği geliyor! - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'a mesaj silme özelliği geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 10:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Whatsapp, Instagram gibi platformlarda bulunan özellik nihayet Messenger'da da bundan böyle platform üzerinden gönderdikleri mesajları karşı taraf görmeden 10 dakika içinde silebilecek.

Apple üzerinden haber verilmiş: "Yakında geliyor"

Facebook'un Messenger'ı kullanıcıları, yakında bu platformdan gönderdikleri mesajları karşı taraf okumadan 10 dakika içinde silebilecekler. Söz konusu özelliğin gelişi, Messenger iOS uygulamasının 191.0 versiyonunun sürüm notlarında “yakında geliyor” ibaresiyle duyuruluyor.

Yeni Gelişme Sonrası Instagram da Messenger gibi oldu!Yeni Gelişme Sonrası Instagram da Messenger gibi oldu!

Facebook’un sahibi olduğu bir diğer mesajlaşma platformu olan WhatsApp’ta kullanıcılara mesajları silmeleri için, eğer karşı taraf mesajı görmezse, 1 saatten fazla bir süre veriliyor. 1 saatin yanında 10 dakikanın oldukça kısa olduğunu söyleyebiliriz. Yine de, bir hatanın 10 dakika içinde silinmesi sonsuza kadar varlığını korumasından daha iyi olduğunu unutmamak da önemli. Facebook Messenger için gönderilen mesajı geri çekme özelliği, geçtiğimiz nisan ayından oldukça sık bahsedilen beklenen özelliklerden birisiydi. Facebook özellik üzerinde oldukça sessiz ve sızıntısız bir biçimde çalıştığını, CEO’su olan Mark Zuckerberg tarafından başkalarına gönderilen mesajları sildiği ortaya çıktığında geçtiğimiz ekim ayı itibarıyla doğrulamıştı.


Facebook Messenger'a Yeni Güncelleme SunulduFacebook Messenger'a Yeni Güncelleme Sunuldu
LinkedIn Messenger'a GIF Özelliği GeldiLinkedIn Messenger'a GIF Özelliği Geldi
Facebook Messenger eski haline geri dönüyorFacebook Messenger eski haline geri dönüyor

PAYLAŞ