Facebook Messenger, Windows Phone'a Geliyor - Haberler - indir.com

Facebook Messenger, Windows Phone'a Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Mobil Dünya Kongresi basın toplantısında, Microsoft'un mobil biriminin başındaki isim Joe Belfiore yaptığı açıklamada, Facebook Messenger uygulamasının çok yakında Windows Phone için mağazadaki yerini alacağını belirtti.

İspanya'da Microsoft tarafından düzenlenen Mobil Dünya Kongresi basın toplantısında, Windows Phone ekosistemine yönelik devam eden uygulama geliştirme planlarından da bahseden Microsoft'un mobil çalışmalarının başındaki isim Joe Belfiore yapmış olduğu açıklamada, 1.2 milyar abonesi ile dünyanın en büyük sosyal ağ konumundaki Facebook Messenger uygulamasının çok yakında Windows Phone için mağazadaki yerini alacağını belirtti.

Facebook ana uygulamasından bağımsız olarak çalışabilen Facebook Messenger, Windows Phone'a özel bir arayüz ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Kullanıcıları için Facebook arkadaşları ile tek bir uygulama üzerinden sohbet etmelerine olanak sağlayan Messenger, iletişim uygulamaları anlamında Windows Phone ekosistemine katma değer katarak, mevcut zenginliği arttırmayı hedefleyen önemli bir adım. 

Facebook Messenger uygulamasını Windows Phone kullanıcılarına duyuran Joe Belfiore aynı zamanda kullanıcılara fayda sağlayacak bir çok yeni uygulamalarında Windows Phone için kademeli olarak mağazadaki yerlerini alacağını belirtti.

Facebook Messenger iOS ve Android uygulamalarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ