Facebook Messenger, Windows Phone 8 Mağazasında - Haberler - indir.com

Facebook Messenger, Windows Phone 8 Mağazasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook tarafından geliştirilen ve kişilerin birbirleri ile sohbet edebilmelerini sağlayan Facebook Messenger uygulaması Windows Phone 8 sistemine sahip cihazlar için Windows Mağazasında yayınlandı.

Geçen hafta yayınladığımız haberde Windows Phone 8 için yayınlanacağını duyurduğumuz Facebook Messenger, özellikle Facebook senkronizasyonundan memnun olmayan kullanıcılar için oldukça mükemmel bir mesajlaşma ve sohbet uygulamasıdır. Uygulama sayesinde Facebook sayfanıza girmeden direkt olarak mobil cihazınız üzerinden arkadaşlarınız ile mesajlaşabilir, grup sohbetleri gerçekleştirebilir ve uygulama içerisinde bulunan çıkartmaları kullanarak canlı konuşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Windows Phone 8 için Facebook Messenger

Alternatif mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi gönderdiğiniz mesajların ne zaman görüntülendiğini de görebilme imkanına sahip olduğunuz Facebook Messenger ile ayrıca fotoğraflarınızı arkadaşlarınıza gönderebilir, konuşma geçmişi ya da rehberinizdeki kişileri kayıt edebilirsiniz.

Türkçe dil desteğiyle birlikte indirmeye sunulan Windows Phone 8 için Facebook Messenger uygulamasıyla daha önceden yayınlanan Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ