Facebook Messenger ve Instagram birleşti - Haberler - indir.com

Facebook Messenger ve Instagram birleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-01 11:05:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamaları Instagram ile Facebook Messenger’ın birleştirilmesi bir süredir gündeme kalmıştı. Yeni bildirildiği kadarıyla Messenger ve Instagram birleştiFacebookInstagram ve WhatsApp için planladığı birleşik mesajlaşma hizmetinde bir sonraki aşamaya geçiyor. Facebook Messenger ve Instagram mesajları artık resmi olarak birleştirildiği duyuruldu.

Messenger ve Instagram birleşti

Facebook sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması Messenger, Instagram, ve WhatsApp üçlüsünün mesajlarını bir araya getirmeyi uzun süredir istiyordu. Şimdilik Messenger ve Instagram birleşmiş olsa da ilerleyen süreçte, altyapının da hazırlanması ile birlikte WhatsApp’ın da bu sürece dahil edilmesi bekleniyor. Yapılan duyuruda iOS ve Android kullanıcılarının birleştirilmiş bir direkt mesaj kutusuna ulaştığı söylendi.

Facebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasındaFacebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasında

Söz konusu entegrasyon sayesinde Messenger ve Instagram direkt mesajları kullanan kişiler tek bir mesaj kutusuna ulaşacak.

Instagram’daki yeni Messenger deneyimine ise yakında bazı yeni özellikler de dahil edilecek. Bu yenilikler arasında; uygulamalar arasında iletişim kurmak, birlikte izleme yapmak, gönderilen mesajların okunduktan sonra veya sohbeti kapattığınızda kaybolacağı bir mod gelecek. Bunların yanında özçekim çıkartmaları, animasyonlu mesaj efektleri, mesaj kontrolleri ve pek çok özellik gelecek.



PAYLAŞ