Facebook Messenger Rooms güncelleme aldı - Haberler - indir.com

Facebook Messenger Rooms güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 15:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Facebook yayınlamış olduğu güncelleme ile video konferans uygulaması Messenger Rooms için köklü bir değişim zamanının geldiğini duyurdu. Zoom, Google, Cisco, gibi iddialı olan rakiplere karşı güçlü bir alternatif olabilmek adına Facebook, kişiselleştirilmiş bir deneyim vadederek kullanıcıları Rooms'a davet ediyor.

Facebook Messenger Rooms güncelleme aldı!

Covid-19 salgını sonrası ofis ve okul ortamlarını yerlerini video konferans olanaklarına bıraktılar. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı hayatına odasından girdiği dersler ve katıldığı online toplantılar ile devam ettiler. Hal böyle olunca da video konferans çözümleri üreten şirketler kendisini birden kıyasıya bir rekabet içinde buldu ve bu rekabetin kazananı da büyük bir oran ile Zoom oldu. Facebook da bu rekabet içinde boş durmadı ve Facebook Messenger Rooms'u kullanıma sunarak pazarda etki yaratmaya çalıştı.

Facebook'un Instagram benzeri Mağaza sekmesi için yayınladığı videoFacebook'un Instagram benzeri Mağaza sekmesi için yayınladığı video

Şimdilerde ise Facebook, rekabeti kızıştırmak için Messenger Rooms servisinde bir dizi yeniliğe imza attığını açıkladı. Yayınlanmış olan güncelleme, Rooms'un artık çok daha kişiselleştirilebilir bir yapıda çalıştığını ifade ediyor.

Şirketler, kurumsal ya da bireysel ayırt etmeksizin kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak adına çalışmalar yapıyor. Fakat kurumsal tarafta kuruma özel bir deneyim sunmak olmazsa olmaz. Facebook da bu noktada, kişiselleştirilmiş arka plan, sohbet oturumlarındaki esnek planlama kabiliyetleri, katılımcı yönetimi ve geçici / kalıcı odalar gibi özellikle ile birlikte uzun vadede en büyük rakiplerine tehdit oluşturmak istiyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ