Facebook Messenger da Instagram’a benzeyecek - Haberler - indir.com

Facebook Messenger da Instagram’a benzeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-27 07:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Facebook, kendisinin alt uygulaması olan Messenger için her geçen gün daha da yenilikçi özellikler sunarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bugün de Messenger için tasarlanan yeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Facebook yeni sunduğu bu özellik ile Instagram yolunda ilerlediğini göstermiş oldu. Instagram'daki yakın arkadaşlar bundan sonra Facebook Messenger'da da olacak. 

Facebook favoriler özelliği ile neler sunacak?

Instagram bünyesinde uzun zamandır kullandığımız yakın arkadaşlar özelliği, sadece sizin belirlediğiniz kişilere hikaye paylaşımı yapmanıza imkan sağlıyor. Facebook Messenger tarafında da adı Favoriler olacak olan özellik, yine aynı şekilde kullanılacak. Facebook Messenger kullanıcıları, kendi listelerini oluşturacak ve yalnızca o listeye hikaye yayınlayabilecekler.

Facebook sesli asistan, yüz tanıma teknolojisi ile nasıl bir araya gelecek?Facebook sesli asistan, yüz tanıma teknolojisi ile nasıl bir araya gelecek?

Facebook Messenger'daki Favoriler özelliği şu anda tüm kullanıcılar için yayınlanmadı ve henüz bu konu hakkın herhangi bir açıklama da yapılmış değil. Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong'un ortaya çıkardığı bu detayın ne zaman kesinlik kazanacağı hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. Fakat özelliğin test aşamasında olduğunu düşünürsek çok fazla zaman almayacağını söyleyebiliriz .

Facebook Messenger uygulamasının bu özelliğe sahip olması kullanıcıların akıllarında birçok soru işareti de bırakmıyor değil. Instagram özelliklerinin Facebook Messenger’a gelmesi, Facebook Messenger’ın daha ön plana çıkarmak istenildiğini gösteriyor olabilir.


Paylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleriPaylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleri

PAYLAŞ