Facebook Messenger Birlikte İzle özelliği böyle görünüyor - Haberler - indir.com

Facebook Messenger Birlikte İzle özelliği böyle görünüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Facebook Messenger uygulaması için bugün yayınlanan yeni güncelleme, kullanıcıların birbirleri ile ortaklaşa video izleyebilmelerini mümkün kılıyor.

Facebook, uzun zamandır ana uygulamasında kullanıcıların birbirleri ile eş zamanlı bir şekilde video izlemelerini mümkün hale getiriyor. Bugün ise şirket, bu özelliği mesajlaşma platformu Facebook Messenger için de kullanıma sunmaya başladığını duyurdu. Messenger'a gelen Watch Together (Birlikte İzle) özelliği sayesinde arkadaşlarınızla hem görüntülü görüşebilir, hem de eş zamanlı olarak Facebook Watch’tan video izleyebilirsiniz.

Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!

Facebook Messenger Birlikte İzle özelliği böyle görünüyor

Facebook Messenger’ın Android ve iOS uygulamasında aynı anda kullanıma sunulan Birlikte İzle özelliğine, bir video görüşmesİ ya da Messenger odasındayken parmağınızı yukarı kaydırarak erişebilirsiniz. Hemen sonrasında da Facebook’un önerdiği videoları veya belirli kategoriler üzerinden kendi seçtiğiniz videoları izleyebilirsiniz.

Ayrıca bu özelliğin en güzel tarafı, sadece 2 kişi ile sınırlı kalmaması. Messenger, Birlikte İzle özelliğini görüntülü arama esnasında 8 kişiye kadar, Messenger odasında ise 50 kişiye kadar kullanabilme imkanı veriyor.

Facebook, şu an da Messenger'da günlük olarak 150 milyon görüntülü görüşme yapıldığını ve insanların birbirleri ile günde 200 milyon video paylaştıklarını söyledi. Daha önce Messenger’dan sorumlu bir başka yetkili de platformun giderek daha görsel hale geldiğini ve çok hızlı büyümeye devam ettiğini söylemişti.

Tüm bu büyümeler çerçevesinde şirket, platformunu kullanıcılar için çok daha eğlenceli hale getirmek için yoğun çalışıyor. Yeni Birlikte İzle özelliği de, işte bu çalışmaların son meyvesi.



PAYLAŞ