Facebook Messenger Baştan Tasarlanıyor - Haberler - indir.com

Facebook Messenger Baştan Tasarlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 12:18:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram ile başlayan Facebook uygulamalarındaki değişim dalgası şimdi de Facebook Messenger'a sıçradı. Peki Facebook Messenger'ın yeni tasarımı nasıl olacak?

Facebook kendini tamamen değiştiriyor!Facebook kendini tamamen değiştiriyor!

Facebook Messenger Baştan Tasarlanıyor

Facebook Messenger, geçtiğimiz aylardan beri çok ciddi değişimlere maruz kalıyor. Kullanıcılar için bölge bölge sunulan bu özellikler ve yeniliklerden haberdar değilseniz, yakında gelecek olan yeni tasarım sizleri mutlu edebilir. Görselden de görebileceğiniz çok daha yumuşak hatlara sahip olan yeni tasarım Instagram'ın DM sayfasına benzeyen bir tasarıma geçiş yapıyor. Mobil uygulamaların son dönemlerde oldukça popüler olan "minimalist" akımı çerçevesinde tasarımlar geliştirdiğini ve uygulamaların bu şekildeki tasarımlara geçiş yaptığınızı biliyoruz.

 

 

opening up messenger after the new update like pic.twitter.com/vqZ7J6fT4M — Abe (@NuanenBee) 13 Kasım 2018

 

F8 Konferansı'nda sızdırılan Messenger, gereksiz detaylarından ve kullanılmayan butonlarından kurtuluyor. Yeni tasarımı beğenenler arasında birçok kişi bulunuyor. Fakat bu konu hakkında tam tersini düşünenler de var. Özellikle yukarıda atılan bir tweet'e göre bu tasarım, parlaklıktan ve aşırı beyazlıktan ibaret olduğunu bu sebepten dolayı oldukça göz yoran bir tasarım olacağını belirtiyor. Aşırı beyazlıktan dolayı çok fazla kullanıcıdan şikayet alan Facebook Messenger, tasarım değişikliğine gider mi veya renklerde oynaya yapar mı bilemiyoruz fakat bu güncelleme yakın zaman içerisinde yayınlanabilir.


Facebook'un Tek Rakibi iMessage!Facebook'un Tek Rakibi iMessage!
Facebook'ta videolara anket ekleyebileceksinizFacebook'ta videolara anket ekleyebileceksiniz
Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?

PAYLAŞ