Facebook Messenger App Store'da Birinci Oldu - Haberler - indir.com

Facebook Messenger App Store'da Birinci Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook tarafından mobil uygulama kullanıcılarına zorunlu hale getirilen Facebook Messenger, aldığı kötü yorum ve tek yıldızlara rağmen App Store'da en çok indirilen birinci uygulama oldu.

Kullanıcıların gelen mesajları görmeleri için zorunlu olan Facebook Messenger, aslında yüz milyonlarca Facebook kullanıcısı tarafından indirildi. Bu sayede de uygulama bir anda, App Store'un en çok indirilen uygulaması oldu.

Facebook Messenger

Facebook tarafından bakıldığında iyi olan bu haber, biz kullanıcılar tarafından pek de hoş karşılanan bir durum değil. Zira emrivakiyi sevmeyen ve zorunluluk karşısında bir hayli kızgın olan kullanıcılar, uygulamaya verdikleri puanlarla tepkilerini dile getirdikleri gibi Facebook için atılan tweet'lerin pek çoğunda da hakaretler yer alıyor.

Şu an için App Store'da yaklaşık 10 bin kişinin verdiği oylardaki puan ortalaması sadece 1 yıldızdan ibaret. Yani verilen en düşük puan. İşte bu puanlar yüzünden Facebook Messenger, en çok indirilenler listesinde birinci ancak en beğenilenler listesinde diplerde yer alıyor.

Eğer sizde Facebook hesabınıza gelen mesajları kontrol etmek istiyorsanız; aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Facebook Messenger uygulamalarını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ