Facebook LOL projesiyle geliyor! - Haberler - indir.com

Facebook LOL projesiyle geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 09:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Farklı projelerle başarısını perçinlemek isteyen Facebook, yeni bir proje ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili gelen bilgilere göre yeni projenin ismi ise LOL olacak.

Facebook tarafından daha çok gençlere yönelik geliştirilmesi beklenen platform ile birlikte kısa videolar ve fotoğraf destekli yeni bir ortam oluşturulacak. GİF’lerin de oldukça etkin olması beklenen yeni platformun şu anda test aşamasında olduğu ve kapalı grup kullanıcılarla test edildiği dahi belirtiliyor. 

Kişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar varKişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar var

Sosyal Medya'da Paylaşım Yapmak İçin En İyi Saatler

Yeni bir sosyal ağ mı?

Yeni sosyal projesi ile kullanıcılar arasındaki video ve hareketli fotoğraf paylaşımını artırmak isteyen Facebook, aynı zamanda bu tip içeriklere büyük önem veren gençleri de farklı bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Şu an için farklı kategoriler altında organizasyon planlamasının yapıldığı LOL için önümüzdeki günlerde daha fazla detay paylaşılması bekleniyor.

9GAG’a rakip mi olacak?

Projenin aynı zamanda 9GAG karşıda bir rakip olabileceği söyleniyor. Facebook'un kendi ağlarını kullanarak daha da yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşma potansiyeli bu konuda Facebook'un en büyük kozu olacak. Yeni projenin ayrı bir uygulama mı yoksa Facebook içerisinde bir bölüm olup olmayacağı ise bilinmiyor. Fakat gelen bilgiler Facebook'un bu konuda yoğun bir şekilde çalıştığını gösteriyor. Bu bakımdan kısa süre içerisinde yeniliğin tanıtımı yapılabilir.

Facebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 madde


İlgili uygulamalar
Rusya Bağlantılı 500 Sahte Facebook Hesabı KapatılıyorRusya Bağlantılı 500 Sahte Facebook Hesabı Kapatılıyor
2018'de çok eleştirilse de en çok Facebook uygulamaları indirildi2018'de çok eleştirilse de en çok Facebook uygulamaları indirildi

PAYLAŞ