Facebook Lite Resmi Olarak Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Facebook Lite Resmi Olarak Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-06 17:00:07
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook'un giriş seviyesi Android telefonlar ve internet bağlantısının yavaş olduğu bölgelerdeki kullanıcılar için geliştirdiği yeni mobil uygulaması Facebook Lite, nihayet resmi olarak herkesin kullanımına açıldı.

Uzun zamandır Beta aşamasında olan Facebook Lite, 1 MB'tan daha küçük bir boyuta sahip. Normal Facebook uygulamasına göre daha az veri tüketen uygulama mobil internet kotasından da tasarruf ettiriyor.

Facebook Lite

2G gibi yavaş mobil internet bağlantısına sahip ülkelerde bağlantı dostu bir kullanım imkanı tanıyan Facebook Lite, kullanıcıların aşina oldukları haber akışlarını takip etme, paylaşım yapma, bildirim ve mesaj alıp/gönderme gibi işlemleri yapabilmelerini sağlıyor.

Temel olarak mümkün olan tüm Facebook özelliklerini destekleyen uygulama eski sürüm Android cihazlarda da çalışabiliyor. İlk etapta Asya ülkelerindeki kullanıcıların kullanımına sunulan Facebook Lite, önümüzdeki günlerde Afrika ve Avrupa ülkelerinde de kullanılabilecek.

Google Play Store'da ücretsiz olarak yayınlanan Facebook Lite uygulamasına aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ