Facebook Libra, Binance'de Listelenecek mi? - Haberler - indir.com

Facebook Libra, Binance'de Listelenecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 13:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Bildiğiniz gibi son dönemlerde Facebook Libra parası oldukça gündemde. Son gelen haberlere göre Facebook Libra ağına “node” olarak katılmayı planlıyor. 

FinTech Junction konferansında CryptoPotato’ya açıklamalarda bulunan Binance’nin üst düzey yöneticisi Gin Chao, Libra için özel doğrulayıcılardan biri haline gelmeyi düşündüğünü açıkladı. 

Facebook'un Kripto Parası Libra DuyurulduFacebook'un Kripto Parası Libra Duyuruldu

Gin Chao açıklamalarında, Facebook’un piyasaya süreceği Libra’nın kripto paralar için genel olarak olumlu bir gelişme olduğunu da belirtti. Gin Chao’ya göre, Facebook’un kripto para birimi sektörüne giriş yapması, hem Blochain’i hem de kripto paraları meşrulaştıran bir etkiye sahip. Bu durumda Libra’yı başarılı ya da başarısız olma durumunda genel olarak iyi bir şey haline getiriyor. 

Binance’e göre Libra ağında doğrulayıcı bir görevde olmayı başarabilirse, Coinbase’in ardından bunu başarabilen ikinci bir borsa haline gelecek. 

Binance Libra’nın Doğrulayıcıları Arasına Mı Katılıyor? 

Libra'nın Duyurulmasıyla Bitcoin Uçuşa Geçti

Binance’in de Libra’ya katılmayı düşünmesi, ilerleyen zamanlarda Facebook ve Coinbase arasında olacak rekabeti de net bir şekilde ortaya çıkıyor. Son dönemlerde borsa sektöründe Binance ve Coinbase arasında ciddi bir rekabet ortamı söz konusu. Coinbase hılza 100’ün üzerinde ülkeye erişirken, sektörde Binance gibi ciddi bir marj işlemlerinde de aktif olmayı hedefliyor. Binance ABD’de hizmete geçebilmek için BAM Trading Services ile iş birliği yaparak Binance US adını verdiği yeni bir borsa kurması ise, Binance’yi sektörde oldukça güçlendiren bir adım oldu. 

Libra Coin Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Bilgi

Facebook’un Libra ağındaki üst düzey katılımcılar ise günden güne artıyor. Libra ağında Visa, MasterCard, PayPal, eBay, Spotify, Booking gibi önemli kuruluşlardan oluşan 30 firma yer alıyor. Bu şirketlerin her biri Libra’da doğrulayıcı olabilmek adına 10 milyon dolarlık yaptı. Libra ağında doğrulayıcı olmak isteyen Binance’ninde diğer şirketler gibi 10 milyon dolarlık bir yatırımla giriş yapması gerekiyor. Binance’nin Libra paraya olan ilgisi ise, Libra’nın kripto para listesinde yer alacağının net bir göstergesi olarak kabul ediliyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 


İlgili uygulamalar
Facebook Calibra Logosu Çalıntı ÇıktıFacebook Calibra Logosu Çalıntı Çıktı
Dolandırıcıların Yeni Taktiği Facebook LibraDolandırıcıların Yeni Taktiği Facebook Libra

PAYLAŞ