Facebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyor - Haberler - indir.com

Facebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-23 10:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Daha önce aldığı bir karar sonucu kripto para reklamlarına herhangi bir şekilde yer vermeyeceğini ifade eden Facebook, aldığı bir karar sonucu kripto para reklamları yayınlayacağını duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in CEO'su, Facebook üzerinden reklam yayını yapacaklarına dair açıklamada bulundu.

Alınan karardan firma oldukça memnun

Kendi yayın politikalarını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Facebook, kripto para ile alakalı reklam yayının yapılmasında bir sakınca görmediğini ifade ederek bunu kullanıcılarını düşünerek yapacağını açıkladı. Kendini tanıtmak için büyük bir atılıma girişen Coinbase, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük kripto para borsası olarak biliniyor. Coinbase CEO'su Brian Armstrong tarafından alınan kararı anlatan bir tweetle atması ile kesinlik buldu. Attığı tweetle göre Açık Finans Sistemi olarak adlandırılan şeyin kitleselleşmesine katkıda bulunduklarından ötürü heyecanlarını anlatan bir yazıydı.

Veri tabanına yönelik araştırma yapan bir ekip kuruldu

Attığı adımla rakiplerinden çok çok önde olan kripto para borsası Coinbase, rakiplerini kıskandırmayı başarıyor diyebilirim. Aldığı karar ise oldukça akıllı olan kripto para borsası Coinbase, Facebook'un aktif milyonu geçkin kullanıcısına reklam oluşturacak. Buda demek oluyor ki kendini daha fazla büyütecek olan firma, insanları kendine çekmenin yolunu bulmuş gibi görünüyor. Kendi işini büyüteceği için aldığı kararı doğru bulan Coinbase, aldığı kararı 'Mükemmel bir zamanda böyle bir karar aldık.' şeklinde adlandırıyorlar. Bu konu üzerine sürekli bir araştırma yapan firma, bunun için birde ekip kurdu. Veri tabanlarına yönelik araştırmaları yapan ekip, daha fazla kripto para eklemenin olasılığını araştırıyordu.





PAYLAŞ