Facebook karanlık mod tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Facebook karanlık mod tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Facebook, iOS uygulaması üzerinde geliştirmelerini sürdürüyor. Uzun bir süre önce karanlık mod desteğini Android cihazlar için sunan sosyal medya devi, şimdi ise iOS uygulaması için karanlık mod üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. iOS kullanıcıları için çalışmaların sürdüğü karanlık mod için bazı ekran görüntüleri ortaya çıktı. Facebook’un iOS Messenger için karanlık modu geçtiğimiz Nisan ayında küresel olarak tüm kullanıcılara sunulmuştu. Ancak daha sonra sosyal medya devinin Ağustos ayında Facebook uygulaması için de karanlık mod desteği üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise söz konusu çalışmalara yönelik yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Aylar geçmesine rağmen Facebook’un iOS tarafına karanlık mod gelmiş değil. Şirket özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürürken WaBetaInfo tarafından paylaşılan yeni ekran görüntüleri, karanlık modun Facebook’un iOS tarafında nasıl görüneceğin ortaya sunuyor.

Google ve Facebook haber içerikleri için Avusturalya'ya ödeme yapmak zorunda kalabilirGoogle ve Facebook haber içerikleri için Avusturalya'ya ödeme yapmak zorunda kalabilir

Facebook iOS için karanlık mod görüntüleri

Facebook’un iOS uygulaması için gelecek olan karanlık mod tamamen siyah bir tasarım yerine genel itibariyle gri tonlarına sahip olacak. Simgeler ve logolar beyaz renge sahip olacakken, Facebook iOS kullanıcıları karanlık modu istedikleri zaman etkinleştirecek veya devre dışı bırakabilecek. Uygulama isterseniz işletim sisteminin karanlık mod tercihine göre de otomatik çalışabilecek.

Facebook, iOS uygulamasında karanlık mod tasarımı için hala çalışmalarını sürdürüyor. Bu sebeple hala tasarımda birçok değişikliğin olma ihtimali de bulunuyor. Ancak şuan için tasarımın beklendiği gibi olduğunu söyleyebiliriz.


Facebook, koronavirüs salgını için yeni bir projeyi hayata geçirdiFacebook, koronavirüs salgını için yeni bir projeyi hayata geçirdi
267 milyon Facebook kullanıcısının verileri hackerlar forumunda satıldı!267 milyon Facebook kullanıcısının verileri hackerlar forumunda satıldı!

PAYLAŞ