Facebook Kapanacak Virüsüne Dikkat! - Haberler - indir.com

Facebook Kapanacak Virüsüne Dikkat!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların hesaplarında sorun yaşamalarına sebep olan Facebook virüslerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bugün yayılmaya başlayan bir virüsle de kötü niyetli kişiler Facebook kapanacak diye paylaşımda bulunmaya başladılar.

Yapılan paylaşımda Facebook'un bu hafta sonu kapanacağı ve kapandıktan sonra giriş için kullanabilecekleri bir programın bulunduğunu iddia eden kötü niyetli kişiler, bu paylaşıma tıklayan kullanıcıların bilgisayarlarına 'antisansur.exeAG Antisansür isimli  zararlı bir yazılımı indirmelerini sağlıyor. Yazılımı indirip kuran kullanıcıların bilgisayarına ise virüs bulaşmış oluyor. 

Facebook Kapanacak Virüsü

Yukarıdaki görseldeki paylaşım eğer sizinde Facebook hesabınıza geldiyse sakın bu paylaşıma tıklamayın. Eğer etiketlenmiş olarak sayfanıza düştüyse de derhal etiketi kaldırın. Zira bu tip virüsler, bilgisayara bulaştıktan sonra kurtulmak pek de kolay olmuyor.

Şu an için Facebook'un yasaklanması gibi bir konunun gündemde olmadığını sizlerle buradan paylaşalım. Ayrıca bu haberimizi arkadaşlarınızla da paylaşarak onların bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ