Facebook kampüsünde bomba alarmı! - Haberler - indir.com

Facebook kampüsünde bomba alarmı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 10:11:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook'tan gelen bir haber meraklandırdı. Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook kampüsünde bomba alarmı!

Facebook kampüsünde bomba alarmı!

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu unvanına sahip olan Facebook'un kampüslerinden birisinde bomba alarmı yapıldı. Olay ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Menlo Park merkez kampüsünde meydana geldi. Bu kampüslerin binalarından birisinde bomba ihbarı yapıldı. Bu bomba ihbarını değerlendiren polis, Facebook kampüsünü tamamen tahliye etti.

Facebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksinizFacebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksiniz

d

Facebook'un merkez ofislerinde, polislerin bomba aradığına dair bilgiler de bizlere gelmeye devam ediyor. Henüz Facebook tarafından resmi bir açıklama gelmese de yerel kaynaklarını bakıldığında bomba ya ait çalışmaların sürüldüğünü görebiliriz. Konuyla ilgileri gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz. Bu bomba iddiası asılsız mı yoksa gerçek mi bilemiyoruz fakat umarız gerçek değildir. Şimdiden kampüse giriş ve çıkışlar kapatılmış durumda. ABD polisi Facebook kampüsü içerisinde bomba aramalarını sürdürmeye devam ediyor. Eğer herhangi bir bombaya rastlanırsa kampüsteki güvenlik açıkları değerlendirilecektir.

Bazen de kişiler şakalaşmak veya "yapamazsın"  gibi kışkırtıcı sözler ile ilginç şeyler  yapabiliyorlar. Bunlarda onlardan birisi olabilir.


Facebook Yapay Zekayı Değiştiriyor!Facebook Yapay Zekayı Değiştiriyor!
Facebook ve MIT, 4 milyara yakın insana açık adres tanımlamak için yapay zeka geliştiriyorFacebook ve MIT, 4 milyara yakın insana açık adres tanımlamak için yapay zeka geliştiriyor
Facebook'ta hikaye paylaşmayı sevenlere yeni bir özellik geldiFacebook'ta hikaye paylaşmayı sevenlere yeni bir özellik geldi

PAYLAŞ