Facebook Jobs Türkiye'de kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Facebook Jobs Türkiye'de kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 15:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Kişilerin sosyal ağ üzerinden iş ilanı yayınlanarak aradığı kişiyi bulmasını ve aynı zamanda iş arayanların uygun iş bulmasını hedefleyen Facebook, yeni hizmetini Türkiye’ye de açtı.

İş Fırsatları başlığı ile yayına uzun zamandan beri başlayan Facebook Jobs, yeni güncelleme ile birlikte Türkiye’de de kullanıma sunuldu. Kullanıma sunulan diğer ülkelerde iyi dönüşlerin alınması ile birlikte alanı daha da genişletmek isteyen Facebook yönetimi, Türkiye için de bu kararı aldı.

ABD'li kullanıcılar, artık Facebook'u tercih etmiyorABD'li kullanıcılar, artık Facebook'u tercih etmiyor

Facebook'ta ve Instagram'da ne kadar vakit geçirdiğinizi hiç merak ettiniz mi?

Facebook Jobs ne işe yarayacak?

Kişilerin profilleri üzerinden iş ilanı açabileceği yeni sistemde, pek çok farklı özellik mevcut. Özellikle iş arayan kişiler, çalışabileceği bölgelere abonelikler alarak, ücretsiz olarak yeni tüm iş ilanlarından haberdar olma şansı elde edecek. Üstelik sadece tam zamanlı işler için değil sözleşmeli, yarı zamanlı, staj ya da gönüllü işler de yine bu bölümde yer alacak.  Sadece kişisel olarak değil, kurumsal firmalardan KOBİ’lere kadar farklı kesimleri de kapsayan Facebook Jobs, proje tabanlı çalışmalara da uygun durumda.  Sistemin önemli özelliklerinden birisi de maaş bilgisi gibi tüm detayların yer alıyor olması. Böylece kişiler kendisi için uygun bulmadığı bütçeler için başvuru yaparak zaman kaybı da yaşamaktan kurtulacak.

İlanlar için farklı seçenekler sunan Facebook, eposta üzerinden başvuru yapılıp, başvuruların kontrol edilmesine de imkan sağlıyor. Bu açıdan bakıldığında daha esnek ve farklı bir sistemi kullanmaya gerek kalmadan iş arama ve işçi aramayı mümkün kılan Facebook Jobs’un bu özelliğinin Türkiye’de popüler hale gelmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Facebook günden güne kan kaybediyorFacebook günden güne kan kaybediyor
Facebook'tan BlackBerry'e suçlama!Facebook'tan BlackBerry'e suçlama!
Facebook, sahte profillerle baş edemiyorFacebook, sahte profillerle baş edemiyor

Facebook canlı yayın kamerası Mevo


PAYLAŞ