Facebook İstasyon Ankara'da da açılacak - Haberler - indir.com

Facebook İstasyon Ankara'da da açılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-28 13:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Türkiye’de ilk defa İstanbul’da açılan Facebook İstasyon için bir ikincisi Ankara Ticaret Odası, Ankara Genç Girişimciler Kurulu ve Habitat Derneği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iş birliği ile Ankara’da açılacak. ATO’dan yapılan açıklama kapsamında KOBİ’lerin ve genç girişimcilerin dijital dünyada büyümesi için ihtiyaç duydukları kaynak beceri ve bilgiye erişmeleri sağlanacak. Bu noktada destek sunacak olan Facebook İstasyon’nun Ankara kuruluşu için ATO Başkanı Gürsel Baran ve Habitat başkanı olan Sezai Hazır tarafından bir protokol dahi imzalandı.

Facebook İstasyon Ankara’da Açılıyor

Facebook Messenger da Instagram’a benzeyecekFacebook Messenger da Instagram’a benzeyecek

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Gürsel Baran, Türkiye’nin Facebook kullanıcı oranı noktasında 190 ülke arasında 9. Olduğunu ifade ediyor. Ayrıca "Dünya başka bir yere gidiyor ve değişim hepimiz için kaçınılmaz bir son. Mağazalara giderek alışveriş yapma devri bitti. Eğitimler bile internet üzerinden facebook ve benzeri iletişim kanallarından yapılıyor. Geçmişte kalmamak için geleceğe dair tüm gelişmeleri işimize adapte edebilmeliyiz." Sözlerini söylerken, iletişim ve teknolojinin yakından takip edilmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Diğer yandan İstanbul ile diğer iller arasında iletişim değil yurt dışı bağlantılarının da nasıl olacaklarını düşündüklerini ifade etti. Bu kapsamda "7 bölgesel merkez açarak Türkiye'deki girişimciliğin geliştirilmesini amaçladık. Bugün 6'ıncı imzayı atarken yakın zamanda Ankara merkezinin de açılışını yapmayı diliyoruz." İfadelerini kullandı.

Bakalım Ankara’da ikincisi açılacak olan Facebook İstasyon ne gibi işlevlere sahip olacak göreceğiz.


Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!

PAYLAŞ