Facebook, Instagram ve WhatsApp Çökmesi Sonrası Bakanlıktan Açıklama - Haberler - indir.com

Facebook, Instagram ve WhatsApp Çökmesi Sonrası Bakanlıktan Açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 10:51:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformlarının en sık kullanılan uygulamaları Facebook, Instagram ve WhatsApp Çökmesi Sonrası Bakanlıktan Açıklama geldi!

Facebook platformunda giriş sorunları yaşanırken, Instagram'da sayfa yenileme, yorum okuma ve direct message özelliğini kullanılamadı. WhatsApp'ta çıkartma, fotoğraf ve belge gibi işlevler de çalışmadı. Çözümü internet sayfalarında arayan kullanıcılar, bunun bir çok sebebi olduğunu iddia etti. Kullanıcılar Facebook tarafından yapılacak açıklamayı beklediler. 

Facebook kan kaybediyor, Instagram hızla büyüyorFacebook kan kaybediyor, Instagram hızla büyüyor

WhatsApp, Facebook ve Instagram hakkında Facebook'dan açıklama

Twitter platformunda herhangi bir sorun yaşanmazken, Facebook resmi Twitter hesabı üzerinden “Facebook ailesinin uygulamalarına erişimde yaşanan sorunların farkındayız. Sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz” şeklinde açıklama yaparken, açıklamanın ardından "Sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışmaya odaklandık, ancak sorunun DDoS saldırısı ile ilgili olmadığını doğrulayabiliriz" şeklinde de vurgu yaptı.

WhatsApp, Facebook ve Instagram Çökmesi Hakkında Bakanlıktan Açıklama Geldi!

Dünyanın bir çok tarafında yaşanırken, bu sorunlar Türkiye kullanıcılarını da etkiledi. Bu yaşanan sorunların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yaşanan WhatsApp, Facebook ve Instagram erişim sorunlarının ardından bu durumu da belirterek, “Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir”  şeklinde konuştu.




Facebook Messenger'da Ciddi Açık BulunduFacebook Messenger'da Ciddi Açık Bulundu
Dikkat! WhatsApp'tan banlanabilirsiniz!Dikkat! WhatsApp'tan banlanabilirsiniz!

PAYLAŞ