Facebook, İlişki Durumu Sorgulama Özelliğini Test Ediyor - Haberler - indir.com

Facebook, İlişki Durumu Sorgulama Özelliğini Test Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal medya devi Facebook, bugün itibariyle yeni bir özelliği daha kullanıcılara sunacağını duyurdu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar ilişki durumunu merak ettikleri kişilere sevgilisi olup olmadığı konusunda soru yöneltebilecekler.

Facebook arkadaş listenizde bulunan ve ilişki durumunu belirtmeyen kullanıcıların ilişki durumlarını öğrenmeniz için yeni bir yol olarak sunulacak olan özellikle beraber, hesabınıza yeni bir tuş eklenecek.

Profilinizde bulunan ilişki durumu bölümünün hemen sağ tarafına gelecek olan 'Ask' yani 'Sor' adlı bu tuş sayesinde merak ettiğiniz kişilerin ilişki durumlarını öğrenebilmek için doğrudan ilgili kişiye soru yöneltebilir ve ilişki durumunu öğrenebilirsiniz.

Facebook ask

Kendi sayfanız üzerinde göremeyeceğiniz bu tuşu sadece soruyu sormak istediğiniz bir başka kullanıcının sayfasına girdiğiniz de görebilirsiniz. Ayrıca sadece Facebook arkadaş listenizde bulunan kişilerin ilişki durumlarıyla ilgili bilgi sahibi olabileceğiniz bu yeni özellik ile ufak bir mesaj da gönderebiliyorsunuz. Mesela arkadaşınıza; ilişkisi olup olmadığını sorduğunuzda onu bir yerde buluşmaya da davet edebilirsiniz.

Özel bağlantı şeklinde gelecek olan bu özellik sayesinde sorulan ve alınan cevaplar sadece soruyu soran ile cevaplayan kişiler tarafından görülebiliyor. Önümüzdeki günlerde aktif olması beklenen 'İlişki Durumu Sorma' özelliğinin kullanıcılar tarafından ne derece beğenileceği de şimdiden merak konusu.

Görsel Kaynak: Mashable.com





PAYLAŞ