Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur? - Haberler - indir.com

Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-08 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Facebook’un mobil uygulamasına kazandırmaya devam ettiği yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce ücretsiz Wifi noktaları bulmayı ve bağlanmayı kolaylaştıran bir özellik platforma dahil edilmişti. Bizde sizlere bu içeriğimizde Facebook ile nasıl ücretsiz Wifi bulunur ve bağlanılır bu sorunların cevabını vermeye çalışacağız. Sahip olduğu 2 milyarlık kullanıcı kitlesi ile dünyanın en yoğun kullanılan sosyal medya sitesi olan Facebook, Android cihazlarda ön yüklü olarak geliyor. Çeşitli güncellemeler ile yeni özellikler dahil edilen uygulamaya ücretsiz Wifi noktalarını bulmayı kolaylaştıran bir özellik daha eklenmişti. İster yurtiçi ister yurtdışı üzerinde ücretsiz Wifi ağlarını Facebook’ta yer alan Wifi Bul özelliği ile tespit edebilirsiniz.

Facebook ile Ücretsiz Wifi Bulmak

Facebook ile bulunduğunuz şehir ve bölge için ücretsiz Wifi noktalarını tespit edebilirsiniz.

Facebook'ta Gerçekleşen Oylama Mark Zuckerberg Lehine SonuçlandıFacebook'ta Gerçekleşen Oylama Mark Zuckerberg Lehine Sonuçlandı
  • Facebook mobil uygulamasını açtığınız zaman Daha fazla sekmesi olan üç çizgi menüsüne dokunun.
  • Burada Keşfetin altında yer alana Wifi Bul seçeneğini göreceksiniz.
  • Ücretsiz ve herkese açık olan Wifi noktalarını bulmak için gelen ekranda yer alan Wifi Bul’u Etkileştir seçeneğine dokunun.
  • Gelen bölümde Facebook konumunuzu sürekli olarak kullanması gerektiği uyarısı sizleri karşılayacak. Facebook kullanmadığınızda bile arka planda konum servisini kullanacağı için bu durumun pil performansınızı etkileyebileceğini belirtelim.
  • Gerekli konum onayı sonrasında harita üzerinde ücretsiz olan Wifi noktaları karşınıza çıkacaktır. İçin beyaz olan noktalar ücretsiz olurken, üzerine dokunarak işletmenin detaylarını ve Wifi ağ adını görebileceksiniz.
  • Bulunduğunuz yere yakın ücretsiz Wifi noktalarını harita ile görebileceğiniz gibi ayrıca listeleme ile de tüm Wifi ağlarını sıralayabilirsiniz.

Facebook platformuna gelen yeni özellikler ile bu tarz işlevleri gerçekleştirebilirsiniz. Facebook uygulamasının en yeni özelliklerinden yararlanabilmek için uygulama mağazası üzerinden Facebook’u güncellemeyi ihmal etmeyin.


İlgili uygulamalar
Facebook'tan Yapay Zeka Destekli Sesli Asistan YoldaFacebook'tan Yapay Zeka Destekli Sesli Asistan Yolda
Facebook Hesabınızda Doğum Tarihi Gizleme İşlemleri Nasıl Yapılır?Facebook Hesabınızda Doğum Tarihi Gizleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ