Facebook Home 500 bin kez indirildi - Haberler - indir.com

Facebook Home 500 bin kez indirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
Her ne kadar kullanıcılar düşük puan vermiş olsalarda, yüz binlerin indirmiş olması Facebook Home'un herkes tarafından denenmek istendiğini gösteriyor. Android markette kullanıcılar 2.2 gibi bir ortalama oy vermişler.

Facebook Home'u sadece üst seviye Android işletim sistemine sahip cihazlar destekliyor. HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S5 ve Samsung Galaxy Note 2'nin bu listenin başında bulunduğunu belirtmekte yarar var. Bu cihazları kullanan kişilerin alım gücünün daha fazla olduğunu varsayabiliriz, öyle olduğu zaman 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Facebook için 500.000 rakamı bir anlam ifade ediyor.

Facebook'un Android uygulaması şu anda 100 milyondan fazla indirilmiş durumda. Instagram ise ilk 24 saaat içerisinde 1 milyon sınırını aşmıştı. Tüm bunlar cihaz desteğinin geniş olmasının önemini gösteriyor.

Şunu belirtmekte fayda var Facebook Home şimdilik Türkiye'deki cihazlara destek vermiyor. Bu yüzden uyumlu bir cep telefonunuz olsa bile "Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez" uyarısı görüntüleniyor. Kısa zamanda Türkiye'de aktif olacağını düşünüyoruz.





PAYLAŞ