Facebook hesabına girerken hata alınırsa ne yapılmalı? - Haberler - indir.com

Facebook hesabına girerken hata alınırsa ne yapılmalı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-05 01:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Sosyal medya platformları denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Facebook, milyonlarca kullanıcıya sahip. En son Facebook'ta kayıtlı olan 2 milyar insanın olduğu biliniyordu. Son zamanlarda, platform zor zamanlar geçirse de hala Facebook'a kayıtlı olan ciddi bir insan topluluğu bulunuyor.

Facebook kullanıcıları zaman zaman hesaplarına giriş yaptıkları esnada ufak tefek problemlerle karşılaşabiliyorlar. Örneğin hesabınıza giriş yapmak istediğiniz esnada, hata ile karşılaşabiliyorsunuz. Şifrenizi ve e-mailinizi doğru girdiğinizi düşünseniz bile, girişte hata ile karşılaştığınızda bu durumla baş etmek için yapmanız gereken birkaç adım bulunuyor. İzleyeceğiniz birkaç adımdan sonra, hesabınıza yine herhangi bir sorun yaşamadan girebilirsiniz. Bu durumun çözümünü Facebook iletişim formunda bulabilirsiniz.

Facebook hesabınıza girdiğiniz esnasında, şifre yanlış uyarısıyla karşılaşıyorsanız ya da şifrenizi bildiğiniz halde hesabınıza girişte problem yaşıyorsanız, hesabınızın çalınmış olma ihtimali yüksek. Hesabınızın çalındığını düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken şey, hesap çalındı baş vurusunda bulunmak. Daha sonrasında da Facebook giriş sorunu başvurusunu yapabilirsiniz. Giriş sorunu bildirimini;

Facebook şifre sıfırlama sorunu

Facebook hesabıma girerken hatayla karşılaşıyorum 

Kullanıcı bilgilerini yazdıktan sonra başa dönme sorunu

Kodmatik ve diğer doğrulama sorunları

Facebook' a kayıtlı e-posta ve cep telefona ulaşamama nedeniyle giriş sorunu

Facebook daha sonra tekrar dene hatası

Hesap çalındı başvurusundan sonra başvuru gibi nedenlerle karşı karşıya kaldığınız zaman yapabilirsiniz. Formla yaptığınız başvurunun yanı sıra, forma sorun yaşadığınız ekranın görüntüsünü eklerseniz, bu daha kolay yardım almanızı sağlayacaktır.





PAYLAŞ