Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur? - Haberler - indir.com

Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-15 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

1 Milyara erişen kullanıcı rakamı ile her geçen gün büyüyen Facebook şirketi hanesine Intagram ve WhatsApp gibi popüler devleri de ekleyerek yoluna emin adımlar ile devam ediyor. Özellikle son zamanlarda gelen Canlı Yayın yapma gibi özellikler de kullanıcıları bu platformlara yönlendirmeye devam ediyor. Canlı yayın özelliği ilk olarak Facebook'a gelmiş ve sonrasında ise Instagram'a da bu özellik gelmişti. Bu rehber içeriğimizde ise sizlere Facebook ile alakalı olan hesap dondurma işlemi nasıl yapılır onlardan bahsedeceğiz. Bilindiği üzere Facebook hesaplarını geçici olarak silmek isteyen kullanıcılara Facebook hesap dondurma imkanı kullanıcılara sunulmakta.

Facebook hesap dondurmak için ise ilk olarak dondurmak isteidğiniz Facebook hesabına giriş yapın. Daha sonra sağ üst köşede bulunan ok işareti ikonuna basarak oradan Ayarlar seçeneğini göreceksiniz. Ayarlara girdiğiniz zaman şifre değişikliği işlemlerinde e-posta değiştirme işlemlerine kadar birçok hesap ayarlarınızı görmeniz mümkün olacaktır. Sol sütunda dikey konumda bulunan menülerden Güvenlik sekmesine erişin. Burada güvenlik ayarlarına dair değiştirebileceğiniz birçok ayarları göreceksiniz. En aşağı konumda 'Hesabını Dondur' menüsü bulunacaktır.

Burada Hesabını Dondur seçeneğine girdiğinizde Facebook hesabınızı dondurmak için 'Hesabını dondur' bağlantısına tıklayın bilgisini göreceksiniz. Bu bağlantıya tıkladığınızda 'Hesabını dondurmak istediğinden emin misin?' sorusu sizlerin karşısına gelecektir. Burada arkadaşlarınızın profil fotoğrafının olduğu bir sayfa sizleri karşılayacaktır. Hesabınızı dondurmak için ise aşağıda bulunacak olan ayrılma sebeplerinden birini seçerek onayla butonuna basın. Facebook hesabınızı dondurma işlemi ardından sayfadan otomatik olarak çıkış yapılacak ve Facebook profilinize girilmeyecek şekilde profiliniz kapatılır.

Arkadaş listenizde olan kişiler ise sizi yine göremez ve ancak mesajlarınıza erişebilmektedir.





PAYLAŞ