Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-15 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en fazla kullanıcısına sahip sosyal paylaşım platformu olan Facebook, kullanıcılara çeşitli yenilikler sunuyor. Özellikle son zamanlarda gelen canlı yayın özellikleri kullanıcıların yoğun ilgisini görmüştü. Diğer yandan Facebook sunduğu hikayeler paylaşım özelliğini son olarak Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'a da getirmişti. Facebook üzerinden kullanıcılar kimi zaman hesaplarını dondurmak isteyebilirler. Ancak hesaplarını dondurdukları zaman bir süre sonra giriş yaptıklarında hesapları tekrar açılmaktadır. Fakat Facebook buna da çare olarak kalıcı olarak Facebook hesabı silme imkanı kullanıcılara sunuyor.

Facebook kalıcı olarak hesap silmek için ilk olarak Facebook'a silmek istediğiniz hesabınız ile giriş yapın. Masaüstünden giriş yaptıktan sonra aşağıda bulunan hesap silme bağlantısına basın. Açılacak olan sayfada 'Hesabımı Sil' başlıklı bir bölüm göreceksiniz. Gelen uyarıları okuyarak 'Hesabımı Sil' butonuna basarak onaylayabilirsiniz. Hesap silme işlemleri bu kadar. Artık bu işlemler sonrasında Facebook hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacaktır.

Mobil Cihazdan Facebook Hesap Silme

Masaüstü bilgisayarlardan Facebook kalıcı olarak hesap silme işleminin nasıl yapıldığını anlattık. Ancak mobil cihazınız üzerinden de Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Bunun için Facebook mobil uygulaması yerine Chrome tarayıcısına giriniz. Buradan sonra Facebook.com sitesine giderek 'Masaüstü sitesi iste' seçeneğini işaretleyin. Hesabınıza tekrardan giriş yaptıktan sonra hesap silme linkini açın ve karşınıza gelecek olan aynı uyarıları onaylayarak silme işlemini başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kalıcı olarak hesap silme işlemlerini Sony, Samsung, iPhone, LG ve Asus gibi tüm telefon markalarından yapabilirsiniz. Ayrıca hatırlatmakta fayda var ki silme işlemini başlattığınız hesabınıza 14 gün boyunca giriş yapmasanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir. İlk 14 günlük süreçte hesabınızı silmekten vazgeçtiyseniz süre bitmeden tekrardan hesabınıza giriş yaparak silme işlemini iptal edebilirsiniz.





PAYLAŞ