Facebook Görüntülü Konuşmaya Yeni Bir Boyut Katacak - Haberler - indir.com

Facebook Görüntülü Konuşmaya Yeni Bir Boyut Katacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 14:16:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Donanım

Facebook görüntülü konuşma deneyimini başka bir boyuta taşıyacak olan yeni bir cihaz ile karşımıza çıkıyor. Portal ismi ile tanıtılan cihaz, büyük ekranı sayesinde görüntülü konuşmalarda karşılıklı oturuyormuş hissini yaratacak. 10 inç ekran boyutuna sahip olan Portal, bir de Portal Plus versiyonu bulunuyor. Portal Plus adından da belli olacağı üzere daha büyük bir ekran boyutuna sahip. 15 inç ekran boyutlu Portal Plus'ın ekranı dönebiliyor ve cihazın portre modları oldukça gelişmişlik gösteriyor. 

Facebook Görüntülü Konuşmaya Yeni Bir Boyut Katacak

Portal'ı diğer cihazlardan ayıran ilk nokta hands - free yani eller serbest modda kullanım kolaylığı sağlaması. Mobil cihazlarda telefonu taşımak için sarf ettiğiniz eforu göz önünde bulundurduğunuzda bu son derece kullanışlı bir hal alıyor. Akıllı bir kameraya sahip olan Portal, hareketlerinizi anlıyor ve otomatik olarak hareket yönünüze göre sizi takip edebiliyor. 

Facebook İçin iOS Lite Uygulaması GeliyorFacebook İçin iOS Lite Uygulaması Geliyor

Portal yalnızca cihaz kullanan kişileri değil, Facebook Messenger üzerinden de insanları aramanıza izin veriyor. Üstelik, görüntülü konuşmanızı grup konuşmasına çevirmeniz de mümkün. Cihaz size yedi kişiye kadar kişi ekleme izni sunuyor.Ön sipariş ile Facebook'tan satın alınabilen Portal'ın fiyatı 199 dolar belirtiliyor. 


Facebook Messenger'a Sesli Komut Özelliği GeliyorFacebook Messenger'a Sesli Komut Özelliği Geliyor
Facebook Lite, iOS'a GeliyorFacebook Lite, iOS'a Geliyor
Türkiye için özel Facebook Messenger Lite iOS yayınlandıTürkiye için özel Facebook Messenger Lite iOS yayınlandı

PAYLAŞ