Facebook E-Posta Servisini Kapatıyor - Haberler - indir.com

Facebook E-Posta Servisini Kapatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal ağ platformu Facebook, 2010 yılında hizmete sunduğu @facebook.com uzantılı e-posta servisini kapatacağını duyurarak, kullanıcıların bu adreslerine gelen mesajları birincil mail adreslerine yönlendireceğini açıkladı.

Kullanıcıların birbirleri ile Facebook üzerinden iletişim kurmalarını daha hızlı hale getirmek ve sosyal ağ üzerinden gelen mesajlarla e-postaları tek bir alanda toplamayı amaçlayarak kullanıma sunulan Facebook e-posta servisi başarıya ulaşmadığı ve pek çok kullanıcının bu servisten faydalanmadığı nedeniyle kapatılıyor.

Eğer @facebook.com uzantılı e-posta adresine sahipseniz ve de kullanıyorsanız artık bu adresinize gönderilen iletiler varsayılan olarak Facebook hesabınızda belirlediğiniz birincil e-posta hesabınıza yönlendirilecek. Ancak birincil e-posta adresi belirlemediyseniz bu iletileri alamayacaksınız.

Kullanıcıların @facebook.com uzantılı e-posta servisini kullanmadığı için kapatacak olan Facebook, mobil mesajlaşma deneyimini daha kullanılır bir hale getirmek için adımlar atacağını da duyurdu.





PAYLAŞ