Facebook Duvarına Gelişmiş Kontrol Sistemi Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Facebook Duvarına Gelişmiş Kontrol Sistemi Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Facebook, kullanıcıların ana duvarına gelen içerikleri daha iyi yönetebilmelerini sağlamak amacıyla gelişmiş içerik kontrolü güncellemesini yayınladı. Bugün devreye alınan kontrol sistemi sayesinde ana duvar akışını dilediğimiz gibi düzenleyebileceğiz.

Arkadaş listemizdekilerin ve abone olduğumuz her sayfa içeriğinin arka arkaya görülmesini sağlayan Facebook ana duvarı (Haber kaynağı - News Feed), aşağıya doğru inildiğinde sonsuza kadar gidebilen bir içerik yığınından başka bir şey değil.

İhtiyacımız olmayan ya da ilgi duymadığımız binlerce içeriğin bulunduğu bu duvarı nasıl temizleyeceğinizi bilmiyorsanız, Facebook'un kontrol sistemi güncellemesi çok işinize yarayacak.

Facebook News Feed Control

Yeni devreye alınan bu özellik sayesinde Haber Kaynağı ayarları (News Feed Settings) bölümüne girdiğimizde karşımıza çıkan Arkadaşlar, Sayfalar ve Gruplar listesini dilediğimiz gibi dizebilecek ve istenmeyenleri takip etmeyi bırakabileceğiz.

Bunların yanı sıra sayfanızda görmek istemediğimiz bir haberi de sağ üstte yer alan OK tuşundaki seçeneği kullanarak saklayabileceğiz. Bunu yaptığımızda ise Facebook bize, işaretlenen kaynaktan daha az haber görmek isteyip istemediğimiz konusunda bir soru soracak. Bu soruyu cevaplayarak daha az haber akışı sağlayabilirsiniz.

Bugünden itibaren hem masaüstü hem de mobil uygulamalarda aktif olan Facebook Gelişmiş Kontrol Sistemi kademeli olarak tüm dünyadaki kullanıcılara sunulacak. Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebileceğiniz gibi Facebook uygulamalarını da indirebilirsiniz.





PAYLAŞ