Facebook Doğum Günü Videolarını Değiştirdi - Haberler - indir.com

Facebook Doğum Günü Videolarını Değiştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-05 15:40:12
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Kullanıcılarının yaptıkları çalışmalara ve isteklerine önem veren sosyal paylaşım ağı Facebook her geçen gün yeni çalışmayla karşımıza çıkıyor. İçerik olarak farklı ve yenilikçi çalışmalar yapan Facebook bir kez daha kullanıcılara ne kadar önem verdiğini gözler önüne serdi. En son çalışması olarak kullanıcıların doğum günlerinde değişik video sunmaya çalışan firma yepyeni uygulamayla karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk anlardan bu yana kullanıcıların özel günlerini hatırlamaya ve hatırlatmaya önem veren firma, doğum günü videolarının içeriğinde yeniliğe gidiyor.

Yepyeni ve Eğlenceli Doğum Günü Videoları

Facebook öteden beri yaptığı doğum günü videolarını yenileyerek, kullanıcılarının beğenisine sundu. Uzun süredir bu alanda çalışmalarına devam eden firma farklı ve yeni içerikle kullanıcılarının karşısına çıktı. Bundan sonra Facebook, kullanıcılarının doğum gününü farklı içeriğe ait videolarla kutlayacak. Bu videolarda kullanıcılara ait özel bilgiler ve görüntüler yer alacak. Bir nevi fotoğraf kolajı yapan Facebook bunu da müzik eşliğinde size sunacak. Kullanıcılardan olumlu yönde beğenilerin geleceği videolar halen geliştirilmeye devam etmektedir. Engadget'ta kullanıcıların beğenilerinin olumlu yönde olacağı yöndedir.

Zaman Tünelindeki Paylaşımlar

Facebook kullanıcılara sunduğu doğum günü videolarında görüntüler ve özel bilgilerin dışında bir de sizin zaman tünelinizde arkadaşlarınızın yazdığı doğum günü tebriklerini de birleştirerek hazırlıyor. Arkadaşlarınızın yazdıkları tebrikler eşliğinde sunduğu video toplamda 45 saniye sürecek şekilde hazırlanıyor. Bu süreç içinde videoda geçmiş bir sene içinde yaptığınız görüntüler yer alıyor.

Videonun Facebook'a Getirisi

Facebook kullanıcılar için yapacağı doğum günü videosundan verim alıp almayacağı bilinmemekle birlikte en son yaptığı anılar çalışmasından bu yaza Facebook'un tıklanma oranında artış oldu. Doğum günü çalışmasıyla birlikte yılın ilk çeyreğindeki başarısını ikiye katlaması beklenmektedir. Firma açısından son derece önemli olan bu rakam ilerde Facebook'un 6.4 milyar dolarlık gelirini geçeceğini gösterir.  Geçtiğimiz günlerde 'Anılar' çalışmasını kullanıcıların beğenisine sunan Facebook, bu çalışmadan da en az oradaki kadar başarı elde edeceğini hatta o başarısını da geçeceğini düşünmektedir. Geçen yılla kıyas edildiğinde firmanın gelirleri aynı sezon içinde yüzde 59 oranında artmış bulunmaktadır.






İlgili uygulamalar

PAYLAŞ