Facebook Doğum Günü Kutlamaları Yenileniyor - Haberler - indir.com

Facebook Doğum Günü Kutlamaları Yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-17 22:00:59
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Facebook profillerde aile ilişkilerine yönelik yenilikler yapmaya devam ediyor. Şimdi ise Facebook'un doğum günü kutlama sisteminde bazı değişikliklerin olacağı ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Facebook doğum günü hatırlatma noktasında oldukça başarılı çalışıyor ve arkadaş doğum günleri bu sayede unutulmuyor diyebiliriz. Facebook ise bu doğum günü kutlamalarını daha anlamlı bir hale getirme adına bazı yenilikler oluşturmaya başlıyor. Daha önceki doğum günü sisteminde video mesajları ve renkli arka plana sahip yazılar ile kutlanmanın imkanlarını sunmuştu. Bu noktada video ile doğum günü kutlama olayı dahada geliştirildi ve yakın arkadaşlar için kişiselleştirilebilir videolar hazırlanma imkanı sunmaya hazırlanıyor.

Bu noktada kullanıcılar kendi  doğum günleri içinde bağış kampanyaları hazırlayabilecek ve daha anlamlı bir hal alacak. Facebook artık doğum gününe iki hafta kalan kullanıcılara mesaj gönderecek ve ABD'deki 750 bin sivil toplum örğütü için bağış toplayabileceklerinin hatırlatmasını yapacak. Kullanıcılar ise seçtikleri arkadaşlarından doğun günleri için bu derneklerden birisine bağış yapmasını isteyecek. Facebook'un bağış sisteminin ise şuan için sadece ABD üzerinde aktif olduğunu hatırlatalım.

Doğum günlerini video ile kutlamak isteyenler için ise yeni seçenekler sunuluyor. Bu noktada daha önceki doğum günlerini video ile kutlama imkanı gelmişti. Yeni videolarla beraber ise arkadaşlık videosu gibi kullanıcıların doğum gününde çekilmiş fotoğraflardan hareketli bir animasyon oluşturulacak. Bakalım Facebook'un bu yeni doğum günü sistemi platforma ne zaman dahil edilecek önümüzdeki günlerde göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ