Facebook Dating Test sürüşüne başladı; peki nasıl çalışıyor? - Haberler - indir.com

Facebook Dating Test sürüşüne başladı; peki nasıl çalışıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 15:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Sosyal medya platformu içerisinde en çok kullanıcıya sahip sosyal medya devi olan Facebook, yeni hizmeti Dating'i Kolombiya bölgesinde pilot bölge olarak faaliyete geçirmiş durumda. Kısa bir süre içerisinde tüm dünyaya yayılacak olan Facebook Dating, bir başk sosyal medya platformu olan Tinder'den farklı bir ara yüze sahip olacak. Edindiğimiz bilgiye göre Tinder'de mevcut olan sağa sola kaydırma hareketi Facebook Dating'de mevcut olmayacak. 

Facebook Tinder'den farklı bir şekilde kullanacak

Mayıs ayında gerçekleşen F8 konferansında edindiğimiz bilgiye göre Facebook Dating, Tinder'de olduğu gibi randevu veya ilişki yaşama temeli üzeribe kurulu olmayacak. Kullanıcıların bu yolla birbirleri ile bağlantı kurmasını sağlamak isteyen Facebook, sunacağı hizmeti daha geniş kapsamlı planlıyor. Tinder'de kullanıcıların birbirleri ile bağlantı kurabilmesi için karşılıklı beğeni olması gerekiyor. Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Dating ürün müdürü Nathan Sharp; “İnsanların profillerin ve kartların arkasında olduklarını hatırlatan bir ürün yapmak istedik. Ayrıca dürtülere yoğunlaşan bir sistem inşa etmeyi amaçladık. Bir kullanıcı hakkında, onun profil fotoğrafından daha fazlasını düşünmenizi istiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Facebook'un kullanıcı sayısı her geçen gün düşüyor

Son zamanlarda Facebook'un kullanıcılarına yaşattığı skandaldan ötürü Facebook kullanıcılarının Facebook'a karşı güvenleri azaldığı gibi Facebook'un kullanıcı sayısı da her geçen gün biraz daha azalıyor. Bu anlamda insanların güvenini tekrardan kazanmak isteyen sosyal medya devi, farklı arayışlar içerisine giriyor. Yeni projelerinden bir hayli umutlu olan Nathan Sharp, günümüzde gerçekleşen evliliklerin birçoğunun aslında internet üzerinden tanışılarak gerçekleştiğinin altını çiziyor. 

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ