Facebook Dating Nedir ve Ne İşe Yarar? - Haberler - indir.com

Facebook Dating Nedir ve Ne İşe Yarar?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 21:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook’un bir süredir beklenen Dating adlı hizmeti kullanıma sunuldu. Tıpkı çöpçatanlık uygulamaları olan Tinder gibi bir yapıya sahip olan yeni hizmet ile beraber artık üçüncü parti uygulama kullanımına gerek kalmayacak. Facebook Dating hizmetine göz atacak olursak, hesap açmanıza gerek kalmadan sahip olduğunuz Facebook hesabı ile kullanıma başlayabilirsiniz. Dating kapsamında yer alan kişiler birbirlerine önerilirken, çalışma mantığı ise Tinder ile benzerlik gösteriyor. Bu noktada eşleşme gibi bir durum beklemeden kaydırma hareketi ile gelen kişileri beğenebilir veya mesaj gönderebilirsiniz.

Facebook Dating Nasıl Kullanılır?

Facebook şok itiraf: Sesleri Dinliyor ve KaydediyoruzFacebook şok itiraf: Sesleri Dinliyor ve Kaydediyoruz

Ancak kullanıcılara mesaj atma özelliği bir rahatsızlık durumu oluşturabilmektedir. Bu noktada Facebook daha güvenlik bir hal sunmak için buluşma ayrıntılarını Messenger aracılığı ile yaptırıyor ve canlı konum paylaşımlarınızı karşıdaki kişiye sunabiliyorsunuz. Facebook Dating profilinize Facebook’ta yer alan fotoğraflarınızı içe aktar diyebileceksiniz. Ayrıca Instagram gönderilerinizi de Dating profilinizde sunmak mümkün olacaktır. Facebook Dating servisi 20 ülkede aktif olurken bu ülkeler arasında Türkiye yer almıyor. Ayrıca listede Avrupa ülkeleri de bulunmazken, bu noktada 2020’nin başı ile beraber tüm Avrupa ülkelerinde aktif olması bekleniyor.

Şuan için Facebook Dating servisinin aktif olduğu ülkeler şu şekilde sıralanmış durumda ; Arjantin, Bolivya, Brezilya, Kanada, Şili, Columbia, Ekvador, Guyana, Laos, Malezya, Meksika, Paraguay, Peru, Filipinler, Singapur, Surinam, Tayland, Uruguay, Vietnam ve Amerika Birleşik Devletleri. Bakalım Facebook Dating ile nasıl bir etkileşim sağlayacak göreceğiz.


Facebook'un yepyeni Portal ürünleri!Facebook'un yepyeni Portal ürünleri!
Facebook artırılmış gerçeklik kullanan reklamları kullanıma açacakFacebook artırılmış gerçeklik kullanan reklamları kullanıma açacak

PAYLAŞ