Facebook, Çevrimdışı Yorum Yapma Özelliğini Duyurdu - Haberler - indir.com

Facebook, Çevrimdışı Yorum Yapma Özelliğini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-11 17:00:43
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, sık sık yaptığı güncellemelerine bir yenisini daha ekledi. Yeni güncelleme ile beraber çevrimdışı yorum yapma özelliğini kullanıma sundu. Bu yeni güncelleme kullanıcıları bir hayli sevindirecek. 

Her geçen gün sürpriz özelliklerle karşımıza çıkarak Facebook, aldığı son güncelleme ile bizi yine şaşırtıyor. Bugün resmi blogundan yaptığı açıklamada kullanıcıların kendileri için en değerli hikayelerle bağ kurmalarına yardımcı olmak ve internetsiz ortamlarda veya internetin az çektiği noktalarda dahi birbirlerinden habersiz kalmamaları adına uzun süredir geliştirmekte olduğu yeni özelliğini duyurdu.

Bunun için platformu üzerinde gün boyu paylaşılan içerikleri bir yerde toplayarak haber akışını güncel tutmak adına çalışmalar yaptığını belirten Facebook, söz konusu özelliğin telefon bataryalarını ciddi derecede düşürdüğünü açıkladı.

"Haber takviyesi" adı verilen bu yeni özellik sayesinde artık çevrimdışı olduğunuzda veya internetin çekim alanının zayıf olduğu alanlarda bile haber akışını takip edebilecek ve paylaşımlara yorum yapabileceksiniz.

Şimdilik belirli kullanıcılara test etme amaçlı açılan çevrimdışı yorum yapma özelliğinin kısa zamanda tüm kullanıcılar için kullanılabilir durumda olması bekleniyor.





PAYLAŞ