Facebook, bir kez daha Play Store tarihine adını yazdırdı - Haberler - indir.com

Facebook, bir kez daha Play Store tarihine adını yazdırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-08 08:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

PlayStation 4'un uzaktan oynatma sistemi, PlayStation 4 oyunlarının PC ve Mac kullanıcılarının kendi telefonlarında deneyimlemesini sağlıyor. PlayStation 4 platformunda oynanan oyunlar uzaktan oynatma sistemi ile çok daha fazla fonksiyonellik kazanıyor. iOS kullanıcıları için oldukça tanıdık gelen bu özellik yapılan yenilikler ile beraber artık Android kullanıcıları için de sunuldu. 

PS 4'ün uzaktan oynatma özelliği Android'de

iOS kullanıcılarının aşina olduğu uzaktan oynatma özelliği yapılan yenilikler ile beraber artık Android platformunda da kullanılacak. Geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde beta sürecinde olduğu söylenen 7.00 güncellemesi, büyük değişiklikler ile beraber gelecek. Şöyle ki, teknoloji şirketi Sony tarafından PlayStation Blog aracılığı ile yapılan açıklamada, bir takım dikkat çeken noktalar söz konusu oldu. Şöyle ki ilk olarak 8 kişilik grup oluşumunu 16 kişilik hale getiren şirket, oyuncuların beraber performans sergilemeye ne kadar önem verdiklerini bir kez daha gösterdi. Bunun yanı sıra aynı zamanda ağ bağlantısındaki altyapı iyileştirmesi de yapan teknoloji şirketi, ses kalitesi üzerinde de başarılı değişiklikler yapıldığını açıkladı. Şirket oyuncuların oyun performansını daha da artırmak adına her gün yenilikler yapamaya devam ediyor. 

PlayStation 4'e özel Sony tarafından Iron Man sanal gerçeklik oyunu geldiPlayStation 4'e özel Sony tarafından Iron Man sanal gerçeklik oyunu geldi

Bunlara ek olarak sadece Amerika Birleşik Devletleri kullanıcılarını ilgilendiren bir yenilikte çok yakında geliyor. Söz konusu bu yenilik ise akıllı cep telefonlarında kullanılabilen ikinci ekran uygulaması sayesinde oyunculara hizmet verecek. Bahsi geçen bu özellik İngilizce bazlı çalışıyor ve sesli sohbetleri metne dönüştürmek üzere tasarlandı. Ya da diğer grup üyeleri ile yüksek sesli olarak okunacak olan bir metni ekrana yazmanıza olanak tanınacak. Uzaktan oynama özelliği yapılan yenilikler ile Android platformunda fa yer alacak. 

Android 5.0 ve daha üst Android sürümlerinde çalışan bu uzaktan oynatma özelliği oyuncuların performansını artırmaya yönelik geliştirildi. Oldukça beğenilen bu özellik PS4 Remote Play uygulaması aracılığı ile çalışıyor. Bu özellik sayesinde artık Android akıllı cep telefonlarınızda ya da tabletinizde uzaktan oynama keyfini yaşayabileceksiniz. Uzaktan oynama özelliğinden faydalanmak için akıllı cihazlarınızın Android 10, iOS 13, iPadOS 13 veya macOS Catalina kullanmaları gerekiyor. Bu kaliteli özelliğin getirileceği bu özellik 7.00 sürümü, bu hafta içi getireceği söylendi fakat güncellemenin hani gün geleceği hakkında kesin bir bilgi söz konusu değildir. 

 

 


PlayStation 4 Oyunları iPhone'da Nasıl Oynanır?PlayStation 4 Oyunları iPhone'da Nasıl Oynanır?
PlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma SunulduPlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma Sunuldu
Playstation 4, 100 milyon satış rakamını geçtiPlaystation 4, 100 milyon satış rakamını geçti

PAYLAŞ