Facebook, Anında Makale Özelliğini Kullanıma Sundu! - Haberler - indir.com

Facebook, Anında Makale Özelliğini Kullanıma Sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-13 16:38:22
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Facebook, yayıncıların haber ve makaleleri hızlı bir şekilde paylaşmalarına olanak tanıyan Instant Articles (Anında Makale) adlı yeni servisini kullanıma sundu. Kullanıcı odaklı çalışan servis insanların haber ve içeriklere daha kolay ulaşmasını sağlıyor.

Facebook'un hızı esas alarak geliştirdiği Anında Makale hizmeti, kullanıcılara yüksek çözünürlüklü görselleri, otomatik başlayan videoları, interaktif haritaları ve ses kayıtlarını kullanabilecekleri bir ortam sunuyor.

Bu servis ile birlikte haber ve içerikleri mobil cihazlarından takip edenler için yavaş görüntüleme sorunu da ortadan kalkarak bu haberlerin görüntülenme hızları Anında Makale servisi ile on kata kadar artış gösteriyor. 

Hızlı erişim çalışmaları üzerine yoğunlaşan Facebook, bu hizmeti doğrultusunda The New York Times, NatGeo, BuzzFeed, NBC, BBC, The Atlantic, Bild ve The Guardian gibi yayıncılarla anlaşarak yayınlanan içerikleri anında kullanıcılara sunacak. 

Ayrıca bu servisin en büyük avantajlarından birisi de kullanıcıların bir haber veya yazıyı görüntülemek için Facebook uygulamasından çıkmak zorunda kalmayacak olması. Şimdilik sadece iPhone cihazlarında aktif edilen Anında Makale servisi henüz Türkiye'de bulunmuyor. 

Anında Makale özelliği ile hizmet sunan Facebook uygulamasını aşağıda verilen bağlantılardan indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ