Face ID'li iPad Pro Kılıfı ile Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Face ID'li iPad Pro Kılıfı ile Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 08:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni iPad Pro modellerinin tanıtım tarihi yaklştıkça cihazlara dair sızıntılarda artış görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise yeni iPad Pro modelleri kılıf içerisinde ortaya çıkarak bazı detayları belli etmiş oldu. Yeni iPad modelleri bildiğiniz üzere Apple’ın Eylül ayında gerçekleşen etkinliği ile beraber tanıtılması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı ve şirket tanıtım kapsamında yeni nesil iPhone ailesil ile Apple Watch serisini duyurdu. Ancak bu ay bitmeden yeni iPad modellerinin etkinlik ile lanse edilmesi beklenirken sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan söz konusu sızıntı ile beraber bu yeni iPad Pro modellerinin Face ID detayları netleşmiş oluyor. Sızdırılan görsel ile beraber cihazın 12.9 inçlik bir boyuta sahip olacağı gözüküyor.

Yeni Nesil iPad Pro Özellikleri

İşte 2018 Model iPad Pro Özellikleri ve Çıkış Tarihiİşte 2018 Model iPad Pro Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Yuvarlak köşe hatlarına sahip olarak gözüken bu modelde ana ekran tuşunun kaldırıldığı gözüküyor. Bu durumda ise cihazın yüksek bir ihtimal ile Face ID teknolojisine sahip olarak geleceği belli oluyor. Oldukça ince bir çerçeve ile gelen bu modelin ayrıca 10.5 inçlik daha küçük bir versiyonunun da bulunması bekleniyor. Her iki cihazda Apple Pencil uyumluluğuna sahip olurken 3.5 mm’lik kulaklık girişlerinin de yeni iPad Pro’larda yer almayacağı düşünülüyor.

Diğer yandan geçen yıldaki iPad Pro modellerine göre tasarım anlamında dahada incelmesi beklenilen modellerin 5.8 mm’lik bir kalınlığa sahip olması bekleniyor. Ekran çözünürlüğü tarafında ise yeni modellerin 2224 x 1668 piksel bir çözünürlük ile geleceği gözüküyor. Yeni nesil bu tablet modellerinde ayrıca iPhone Xs serisinde yer alan Apple A12X işlemcisini göreceğiz. Her anlamda üst seviye bir performansa sahip olacak olan bu modeller grafik tarafında da yine güçlü bir model olmayı başarıyor. Cihazların şuan için fiyat rakamlarına dair bir bilgisi yer almıyor.  


2018 modeil iPad Pro en ince tablet olabilir2018 modeil iPad Pro en ince tablet olabilir

PAYLAŞ