F1 2021 Steam'de fiyatıyla dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

F1 2021 Steam'de fiyatıyla dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-16 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Formula 1 tutkunlarının sevilen ve vazgeçemediği F1 serisinin en yeni oyunu olan F1 2021, Steam’de yüksek bir fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Bu sayede serinin EA’a geçmesinden sonra oyuncuların korktuğu fiyat etiketi de belli olmuş oldu. Formula 1 sever oyuncuların oldukça fazla sevdiği yapım F1 serisi, geçtiğimiz yıl EA tarafına geçmişti. Electronic Arts’ın fiyat politikasını bilen oyuncular, bu sebeple serinin yeni oyununda yüksek bir fiyat etiketi olacağını tahmin ediliyorlardı. Serinin son oyunu olan F1 2021 ise Steam üzerinde ön siparişe açıldı ve oyunun Deluxe versiyonu 529 TL’den standart versiyonu ise 419 TL’den ön ön siparişe açıldı. Daha önceki serilerde ise fiyatların dörde katlandığını görüyoruz.

F1 2021, Steam’de ön siparişe açıldı

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Codemasters’ın 16 Temmuz tarihinde bilgisayar ve hem eski konsol hem de yeni konsollar için yayınlayacağı oyunda hikaye modu, klasik sürücüler ve daha önceki serlerde oyuncuların kapıştığı Devon Butler bir kez daha karşıya gelecek. Normalde bu durumlar sevindirici olsa da, özellikle fiyatlar noktasında kullanıcılar henüz rahat olmuş değiller. Oyun içinde araba geliştirmeleri, pilotlar ve diğer tercihler için kart açmazsanız, oyun içi satın almalar şaşırtıcı olmayacaktır. Özellikle FIFA serilerindeki gibi “Mor Kasket Yağmurlu Hamilyon” gibi pilotlar bulmak oldukça can sıkıcı olabiliyor.

Diğer yandan oyunun bu derece pahalı olması üzücü olsa da, özellikle çevrimiçi oyun modlarında Montoya, Sato ve dört yarışta lisansı elinden alınan Yuji gibi kasap pilotlar oyunda çok daha az yer alacak.


Redmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıRedmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırması
Steam'de F1 Oyunlarında Yüzde 75 İndirim Kampanyası BaşladıSteam'de F1 Oyunlarında Yüzde 75 İndirim Kampanyası Başladı

PAYLAŞ