Eylül'de ücretsiz sunulacak PlayStation Plus oyunları - Haberler - indir.com

Eylül'de ücretsiz sunulacak PlayStation Plus oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PS Plus üyelerinin Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak alabileceği oyunlar resmi olarak açıklanmadan önce ortaya çıktı. Hazırlanan listede hem PS5 hem de PS4 için sunulacak olan ücretsiz oyunlar vardır. 

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Sony, PS Plus aboneleri için her ay içerisinde ücretsiz olarak çeşitli oyunlar sunmaya devam ediyor. Her ne kadar pek çok kez bu oyunlar oyuncuları memnun etmiyor olsa da tüm bir sene içerisinde sunulan oyunlar iyi veya kötü oyuncuların kar elde etmesini sağlıyor. Her ay oyuncuların beğenisine sunulan ücretsiz oyunlar ayın ilk günlerinde Sony tarafından aktarılıyor ve ardından da belirtilen tarihlerde oyuncuların karşısına çıkıyor. Fakat tahmin edileceği üzere bu kısımda sık sık çeşitli sızıntılarla sunulacak oyunları daha önceden öğrenmek mümkün oluyor. Hatta geçtiğimiz ay içerisinde eğlenceli bir durum yaşanmış ve Sony Ağustos ayında ücretsiz olacak PS Plus oyunlarını 'yanlışlıkla' aktarmıştı

Sony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirlediSony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirledi

Eylül ayı oyunları ortaya çıktı

Daha önce de benzer PS Plus sızıntılar ile oyuncuların karşısına çıkan bir Fransız forum platformunda şimdi de Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak sunulacak oyunlar aktarıldı. Elbette ki Sony resmi açıklama yapmadan emin olmak pek de mümkün değildir. Fakat elde edilen ilk bilgilere göre Sony bu ay içerisinde PS4 için iki, PS5 için ise bir ücretsiz oyun sunacak.

PS Plus ile Eylül ayında PS5 kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulacak olan oyun bir platform oyunudur. Söz konusu bu oyun Overcooked: All You Can Eat. PS4'te ise oyunseverler daha önce birçok kez farklı platformlarda ücretsiz olarak verilen Hitman 2'ye ve çok oyunculu bir FPS olan Predator: Hunting Grounds'a ücretsiz almak mümkün olacak. Oyunlar 7 Eylül - 5 Ekim arasında PS Plus aboneleri adına ücretsiz olarak sunulacak. Elde edilen bilgiler şu an için doğrulanmış değildir, bilgileri doğrulamak için ise 1 Eylül'de Sony'den gelecek resmi açıklamayı beklemek gerekecek.


Sony WF1000XM4 kulaklığını tanıttı: Özellikleri ve fiyatıSony WF1000XM4 kulaklığını tanıttı: Özellikleri ve fiyatı
Sony, Çapraz Platform oynamayı desteklediğini belirttiSony, Çapraz Platform oynamayı desteklediğini belirtti
Sony, Japan Studio ile yollarını ayırdıSony, Japan Studio ile yollarını ayırdı

PAYLAŞ