Eylül ayının en popüler mobil uygulama yayıncısı belli oldu - Haberler - indir.com

Eylül ayının en popüler mobil uygulama yayıncısı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-16 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil uygulamalar son yıllarda oldukça popüler olarak piyasada yer almaya devam ediyor. Özellikle son birkaç yılın patlamasını yaşayan bu servisler için birçok araştırma raporuna göre popüler uygulamalar her dönem değişkenlik gösterebiliyor. App Annie tarafından yapılan araştırmalara göre ise 2015 yılından bu yana mobil uygulamalarda geçirilen sürede yüzde 50 artış sağlandı. App Annie’ye göre ise 2019’da en çok aylık aktif kullanıcıya sahip uygulamalar şunlardı; Apple Müzik, Gmail, Amazon, Google Haritalar, Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Netflix, YouTube ve Snapchat. Şimdi ise Sensor Tower araştırma şirketi tarafından bu veriler kapsamında sosyal medya kullanımının inanılmaz seviyede artış göstermesi mobil uygulamalara yandığı belirtiliyor.

Eylül ayının en popüleri Google ve YouTube oldu

Sosyal medya yasası, resmi olarak yürürlüğe girdiSosyal medya yasası, resmi olarak yürürlüğe girdi

Yeni verilere göre Eylül 2020’nin lideri Google oldu. Öyle ki 294.3 milyon yükleme alan Google uygulamaları, karantina döneminde en çok tercih edilen uygulamalara sahip olmuş durumda. Google’ın hemen arkasında ise Facebook bulunuyor. Facebook’a bağlı birçok uygulama yer alıyor. Yayıncı, bu noktada en popüler sosyal medya uygulamalarını bünyesinde toplamışa benziyor. Diğer yandan yayıncılar ise sırasıyla Voodoo, AppLovim, Bytedance, Microsoft, InnerSloth, Outfit7, Crazy Labs, InShot uygulamaları yer alıyor. Bu yayıncıların bir kısmı mobil oyun bir kısmı ise mobil uygulamalar sayesinde bu kadar popüler olmuş durumda.

Bakalım yeni aylarda pazarda yer alan hangi uygulamalar popüler olarak rakiplerini arkasında bırakacak göreceğiz.


Sosyal Medya Yasası'na karşı çıkan platformları bekleyen yaptırımlar?Sosyal Medya Yasası'na karşı çıkan platformları bekleyen yaptırımlar?

PAYLAŞ