Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek? - Haberler - indir.com

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-14 09:50:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından üretilen ürünler hakkında yaptığı tahminler ile adından söz ettirmeyi başaran Apple analisti Ming-Chi Kuo, gündemde bir hayli konuşulan iPhone 12 ile ilgili tahminde bulundu. Analiste göre yakın zamanda sunulması beklenen iPhone modelleri hem 6 Gh hem de mmWave 5G desteği özelliğine sahip olarak karşımıza çıkacak. Analist Kuo, mmWave'li iPhone akıllı cep telefonu modellerinin Amerika, Kanada, Japonya, Kore ve İngiltere de içerisinde olmak üzere beş farklı pazarda kendini göstertecek şeklinde belirtildi. Kuo, Appl şirketinin 5G hizmeti sunmayan ya da sığ 5G penetrasyonu olan ülkelerde 5G işlevselliğini devre dışı bırakma ihtimali olduğunu dile getiriyor. Bu yıl içerisinde piyasaya sunulması beklenen iPhone modellerinde Qualcomm’un X55 5G modeminin kullanılacağı düşünülüyor. 

Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?

Bu yıl piyasaya sürülecek olan iPhone 12'nin özellikleri

Eylül ayı içerisinde tanıtımının yapılacağı düşünülen iPhone 12 adlı akıllı cihazın ne gibi özellikler ile geleceği oldukça merak edilen bir konudur. Hem teknoloji dünyasında hem de kullanıcılar tarafında adeta dört göz ile beklenen 2020 model iPhone akıllı cihazların iPhone 12 adı ile satışa sunulacağı belirtiliyor. 5,4 inç OLED ekran özelliği ile karşımıza çıkacağı belirtilen iPhone 12 adlı yeni iPhone modelinin çift arka kamera özelliğine sahip olması bekleniyor. Söz konusu bu telefonun fiyat etiketinin ise 699 dolar şeklinde olacağı iddia edildi. iPhone 12 Max adlı cihazın ise 6,1 inç OLED ekranın ve çift arka kameranın da kullanılacağı söyleniyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun fiyatının ise 799 dolar şeklinde olacağı belirtildi. 

6,1 inç OLED ekran özelliğine sahip olan Pro model cep telefonun ise 120 Hz ekranın yanı sıra aynı zamanda, üçlü kamera sistemi ve 3D ToF sensör de cihazın beklenen özellikleri arasındadır. Cihazın beklenen başlangıç satış fiyatı ise 999 dolar olacağı dile getirildi. Pro Max adlı üründe ise 6,7 inç 120 Hz OLED ekran özelliğine sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda cihazda üçlü arka kamera, 3D ToF sensör gibi özellikler ile desteklenmesi bekleniyor. Pro Max adlı ürün için beklenen satış fiyatı ise 1.099 dolar şeklinde olacak şeklinde belirtildi. Yeni iPhone modelleri hakkında yakın zamanda daha fazla bilgi elde edeceğiz gibi gözüküyor. 

 

 


iPhone 12 ailesinden sevindiren pil detayıiPhone 12 ailesinden sevindiren pil detayı
iPhone 12 ailesi fiyatlarıyla ilgili açıklama geldiiPhone 12 ailesi fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi
iPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladıiPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladı

PAYLAŞ