Eylül ayında Stadia Pro aboneleri için eklenecek 6 oyun - Haberler - indir.com

Eylül ayında Stadia Pro aboneleri için eklenecek 6 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-26 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın bulut oyun platformu olan Stadia’nın pro aboneleri için Eylül ayında oyunculara sunacağı ücretsiz oyunlar belli oldu. Eylül ayında Pro abonelere özel 6 adet oyunu ücretsiz sunarken, 3 oyunda listeden ayrılmış olacak. Bulut oyunculuk noktasında henüz yeni olmasına rağmen bilinen platformlardan birisi olan Stadia’nın sahibi Google, platformuna yeni oyunlar dahil etmeye devam ediyor. Şirket, Eylül ayında Stadia Pro aboneleri için servise dahil edeceğini 6 yeni oyununun da duyurusunu gerçekleştirdi.

Şirket Stadia YouTube kanalında yayınlamış olduğu bir video ile Stadia Pro aboneleri için platforma dahil olacak oyunları duyurdu. Servise eklenecek olan oyunlar arasında Hitman, Metro:Last Light Redux gibi oyunlarda bulunuyor. Ayrıca bunlar haricinde 3 oyunda platformdan kaldırılıyor.

Gmail doğrulanmış e-posta hesapları için güvenliği artıyorGmail doğrulanmış e-posta hesapları için güvenliği artıyor

Eylül ayı için Stadia Pro oyunları belli oldu

1 Eylül tarihinden itibaren Stadia Pro aboneleri için platforma dahil olacak oyunlar Embr, Gunsport, Hello Neighbor, Hitman, Metro: Last Light Redux ve Super Bomberman R Online olacak. Diğer yandan yeni oyunların eksilmesi ile beraber platformdan ayrılacak oyunlarda olacak. 31 Ağustos tarihinden iribaren Stadia Pro abonelerinin ücretsiz olarak oynayamayacağı oyunlar Get Packed, Grid ve Kona olacak. Eğer bu oyunlar ay bitmeden önce indirilirse Stadia Pro aboneliği devam ettiği sürece oynanabilecek. Ayrıca oyunlar ayrı ayrı satın alınabilecek.

Diğer yandan 28 Ağustos tarihinde PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacak olan Windbound oyunu Stadia platformuna da dahil olacak.

Ücretsiz sunulacak oyunlar

  • Embr
  • Gunsport
  • Hello Neighbor
  • Hitman
  • Metro: Last Light Redux
  • Super Bomberman R Online

13 Ağustos tarihinde stadia’dan ayrılacak oyunlar

  • Get Packed
  • Grid
  • Kona

Bakalım Stadia Pro’ya dahil olacak yeni oyunlar ne derece ilgi görecek göreceğiz.


Yeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyorYeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyor
PlayStation 5 çıkış tarihi ertelenmeyecekPlayStation 5 çıkış tarihi ertelenmeyecek

PAYLAŞ