Exxen üç günde 500 bin aboneye ulaştı - Haberler - indir.com

Exxen üç günde 500 bin aboneye ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ünlü sunucu ve televizyoncu olan Acun Ilıcalı, 1 Ocak tarihi ile beraber yeni ve yerli dijital içerik platformu Exxen’i kullanıma sunmuş ve piyasada oldukça ses getirmişti. 3 günlük bir sürede Exxen’in ulaşmış olduğu abone sayısı resmi olarak açıklandı. Buna göre platform 3 günde 500 bin aboneye eriştiğini belirten Ilıcalı, destekleyen tüm kullanıcılara teşekkür etti. Türkiye pazarında Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi birbirinden büyük ve popüler dijital dizi ve film platformları yer alırken, bir yenisi ise Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak yayın hayatına başlayan dijital içerik platformu Exxen, son birkaç aydır eleştirilerin odağı halini almıştı. Platformun hanesine dahil ettiği YouTuber isimler dahil olmak üzere reklamlı üyelik yapısı oldukça eleştirilmişti. Bunca tepkiye rağmen platformun ilk gün verilerinin oldukça iyi seviyelerde olduğu açık bir şekilde gözüküyor.

Acun Ilıcalı tarafından Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Exxen’in ilk 3 gündeki erişmiş olduğu abone sayısı açıklandı.

Exxen'in abonelik ücreti belli olduExxen'in abonelik ücreti belli oldu

Exxen’in ilk 3 günlük abone sayısı açıklandı

Resmi Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu hikaye paylaşımı ile  "3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler… Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız…" sözlerini dile getirdi. Henüz Android platformunda uygulaması dahi yer almayan Exxen’in ilk 3 günde göstermiş olduğu abone sayısı performansı oldukça dikkat çekiyor. ABD merkezli Netflix’in ise 2019 yılı sonunda ülkemiz için 1.5 milyondan fazla abonesi bulunduğu resmi olarak açıklanmıştı.

Exxen platformu her ne kadar eleştiri ve tepkilere sebep olsa da, binlerce kullanıcının dikkatini çekmiş ve platformu kullanmaya teşvik etmişe benziyor. Gelecek olan içerikler ile beraber abone sayısında bir yükselişin sürmesi bekleniyor.  



PAYLAŞ