Exxen hangi dizi, film ve programlarla geliyor? - Haberler - indir.com

Exxen hangi dizi, film ve programlarla geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-02 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde yeni dijital platform Exxen, resmi olarak duyurulmuştu. Büyük bir ilgi ile karşılaşılan Exxen platformunda dizi ve film ile yepyeni programların olması bekleniyor. Programın duyurulması ile beraber içerikler noktasında da ipuçları ve açıklamalar gelmeye başladı. Dijitalleşmeye önem verdiklerini ve güncel ilerleyerek gelişmeyi hedeflediklerini belirten Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde bu yeni dijital platform Exxen’i duyurmuş ve bu servis resmileşmiş diyebiliriz. Peki Acun Ilıcalı’nın bu yeni platformu Exxen’de ne gibi içerikler olacak? Bu noktada pazarın lideri olan Netflix karşısında nasıl bir hamle gerçekleştirilecek, gelin detaylara bakalım.

Exxen platformunda neler olacak?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyorAcun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyor

Exxen hakkında bilinenler noktasında Prime Video, BluTV ve Netflix gibi çeşitli içerikler sunacak olması biliniyor. Acun Ilıcalı konu hakkında “Televizyonculukta hayallerimizin hepsini gerçekleştirecek durumda değiliz” ifadeleri kullanarak dijital taraf da bu durumların gerçekleştirileceği belirtiliyor. Exxen’in bir de web sitesi bulunuyor. Ancak site içerisinde henüz sadece Exxen’in büyük bir logosu ve sosyal medya hesapları bulunuyor.

Genç kitleye yönelik bir adım

Acun Ilıcalı tarafından özellikle bu yıl yayınlanan Survivoe, gençler tarafından yüksek bir ilgi gördü. Genç kitleyi dahil edebilmek için sosyal medya da çok aktif bir şekilde kullanıldı. Bu noktada Instagram canlı yayınları gerçekleştirilirken, yayın esnasında kişi sayısında rekor kırıldı. Bu kapsamda bu rekorları kıran o kitleleri dijital platformuna toplamak istiyor. Sürekli genişleyen bir dijital platform ve Pazar var iken, bu noktada bu tarafa yönelmek oldukça mantıklı gözüküyor.

Henüz net açıklamalar yapılmazken, Acun Ilıcalı platformda yer alacak içeriklere yönelik bazı ipuçları da verdi. Özel bir proje olduğundan bahseden Ilıcalı, bu programın bir sürpriz programı olacağını belirtiyor. Sürpriz programı haricinde Türkiye’nin en iyi modellerini seçecekleri yeni bir konsept çalışması yaptıklarını da belirtiyor. Diğer yandan platformda belgesellerde olacakken bu belgesellere örnek olarak Dumlupınar belgeseli yapacaklarını belirtiyor. Proje kapsamında kimlerin yer alacağı henüz bilinmezken, bazı kişilerin adı geçmeye devam ediyor. Bakalım Exxen ile pazarda neler gerçekleştirilecek göreceğiz. Şuan için platform hakkında bilinenlerin bunlar olduğunu söyleyelim.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ