Excel'in iOS Sürümüne Fotoğraftan Veri Ekleme Özelliği Eklendi - Haberler - indir.com

Excel'in iOS Sürümüne Fotoğraftan Veri Ekleme Özelliği Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft, uygulamalarını güncellemeye devam ediyor. Son olarak Excel programının Android uygulamasına gelen güncelleme ile resimden veri ekleme özelliği kullanıcılara sunulmuştu. Oldukça kullanışlı bir özellik olan bu yenilik şimdi ise iOS cihazlara getirildi. Henüz geçtiğimiz Mart ayında mobil platformda yer alana Excel uygulaması için yeni özellik Android kullanıcılarına sunulmuştu. Bu yeni özelliğe göre ise resimlerde yer alan tabloların kolay bir şekilde Excel’e aktarılması mümkün oluyordu. Özellikle Excel’i yoğun bir şekilde kullanan kullanıcıların işine yarayacak bu pratik özellik şimdi ise iPhone kullanıcıları için iOS platformunda yayınlandı.

Excel Uygulaması iOS’a Geldi

Microsoft Huawei Hakkında Sessizliğini KoruyorMicrosoft Huawei Hakkında Sessizliğini Koruyor

iOS Excel uygulamasına gelen bu yeni özellik ile beraber basılı doküman veya resimde yer alan tablolar, Excel formatına söz konusu özellik ile kolay bir şekilde aktarılabilecek. Yapay zeka desteğine sahip olan bu yeni özellik basılmış olan bir telefon numara listesi veya isim listesi gibi içeriklerin fotoğrafı çekilerek Excel tablosuna dönüşmesini sağlayacak. Excel’e aktarına içerik ise kolay bir şekilde düzenlenebilecek. Excel uygulamasına manuel olarak uzun süre aktarılacak olan içerikler bu yeni özellik bir şekilde oldukça pratik bir şekilde gerçekleşmiş olacak. Kullanıcıların işini de oldukça kolaylaştıran bu özellik iPhone ve iPad cihazlarında Excel uygulaması ile kullanılabilecek.

App Store üzerinden Excel uygulamasını güncelleyerek gelen bu yeni özelliği deneyimleyebileceğinizi hatırlatalım. Android kullanıcıları ise uzun bir süredir bu özelliğe sahip durumdalar.


Microsoft Huawei Bilgisayarları Marketinden KaldırdıMicrosoft Huawei Bilgisayarları Marketinden Kaldırdı
Microsoft Surface Pro İçin USB Type-C MüjdesiMicrosoft Surface Pro İçin USB Type-C Müjdesi

PAYLAŞ