Evinizin Kontrolü SmartThings ile Parmaklarınızın Ucunda (Video) - Haberler - indir.com

Evinizin Kontrolü SmartThings ile Parmaklarınızın Ucunda (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yediden yetmişe herkesin kullandığı akılı telefon, tablet, televizyon, gözlük ve beyaz eşyalar artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Peki bu cihazları oturduğunuz yerden mobil cihazınız üzerinden kontrol etmek ister misiniz?

Eğer bu soruya cevabınız EVET ise size önerimiz ev otomasyon uygulaması SmartThings. Geliştirici sitesi üzerinden satın alacağınız SmartThings Hub ya da SmartThings StarterKit ile çalışabilen uygulamayı sadece 15 dakikalık bir kurulum sürecinden sonra kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

SmartThings

Son derece basit bir kullanıma sahip olan uygulama sadece tek bir dokunuşla evinizin ışıklarını açıp kapatmaya, kapıları kilitlemenize ya da kilitleri açabilmenize, evinizin güvenlik durumunu kontrol etmenize ve hatta evinizde olan biten tüm hareketlerden anında haberdar olabilmenize imkan tanıyor.

Samsung'un sahip olduğu ev otomasyon şirketi SmartThings ile aynı adı taşıyan uygulama kapı ve pencere sensörü, nem sensörü, akıllı priz ve daha pek çok SmartThings ürününün mobil cihaz üzerinden uzaktan yönetilmesini sağlayabiliyor.

Evinizi tam bir akıllı eve dönüştüren ve tüm akıllı cihazları kolay bir şekilde mobilden kontrol etmenizi sağlayan SmartThings uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone, iPad veya Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanan SmartThings tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




SmartThings Tanıtım Videosu


PAYLAŞ