Evinizin Boyanmış Halini Marshall Visualizer ile Görün (Video) - Haberler - indir.com

Evinizin Boyanmış Halini Marshall Visualizer ile Görün (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak Marshall tarafından geliştirilmiş olan Visualizer, istediğiniz boya rengini seçerek evinizin boyanmış halini gerçek zamanlı bir şekilde mobil cihazınız üzerinden görmenizi sağlayan kullanışlı bir mobil uygulamadır.

Marshall'ın tüm renklerini gerçekten farksız olarak, sadece tek bir tıklama hareketiyle odanızın duvarlarına, mobilyalara, döşemelere ve hatta dekorasyonlarına kadar yansıtarak gerçek zamanlı olarak mobil cihazınız üzerinden görüntüleyebilir, bu sayede de karar veremediğiniz renkleri kolaylıkla seçebilirsiniz.

Marshall Visualizer

Uygulama üzerinden seçtiğiniz duvar rengiyle odanızı görüntülerken aynı zamanda başka renk seçeneklerini deneyebilir, kendi zevkiniz dahilinde çeşitli renk kombinasyonları oluşturarak istediğiniz renkleri de bulabilirsiniz.

Elde ettiğiniz görüntüleri, ekran görüntüsü alarak cihazınıza kayıt etmenizi de sağlayan Marshall Visualizer, bu kayıtları arkadaşlarınız ya da aileniz ile paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Tüm bunlara ek olarak hem telefon hem de tablet formatları için uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama size en yakın boya satış noktası bilgilerini verebilmekte, içerisinde bulunan çeşitli videolar sayesinde hayatınızı kolaylaştırmakta ve arama özelliği sayesinde de adını bildiğiniz boya renklerine hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınızda kullanabileceğiniz Marshall Visualizer uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Marshall Visualizer Tanıtım Videosu


PAYLAŞ