Evernote'un Kullanıcı Sayısı 100 Milyona Ulaştı - Haberler - indir.com

Evernote'un Kullanıcı Sayısı 100 Milyona Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler not alma uygulamaları arasında yer alan Evernote'un, resmi blogundan yapılan açıklamaya göre tüm dünyada yaklaşık 100 milyon kullanıcı sayısına ulaştığı duyuruldu.

ABD'de faaliyet gösteren şirketin yaptığı açıklamada; Evernote uygulamalarını Asya'da 35 milyon, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da 31 milyon, Amerika ve Kanada'da 27 milyon, Latin Amerika'da da 8 milyon kullanıcısı sayısına ulaştığı ve bugüne kadar toplam 250 milyon dolar kazanç elde edildiği belirtildi.

Evernote Users

Dünya çapında oldukça popüler bir yere sahip olan ve kullanıcıların önemli notlarını güvenli bir şekilde saklamalarını sağlayan Evernote'un 100 milyonu aşkın kullanıcısından 88 milyonu uygulamayı doğrudan indirerek kullanmakta olup 13 milyonu ise diğer kullanıcıların tavsiyelerine bağlı olarak kullanıyorlar.

Evernote Users

Ayrıca yapılan açıklamayla önümüzdeki senelerde halka açılabileceği de bildirilen Evernote'un Windows ve Mac sürümleriyle birlikte Android, Windows Phone ve iPhone/iPad için geliştirilmiş olan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ