Evernote Android Yeni Widget Özelliğine Kavuştu! - Haberler - indir.com

Evernote Android Yeni Widget Özelliğine Kavuştu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-30 10:00:08
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Son yılların en popüler not alma servislerinden Evernote Android tarafında yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile birlikte 7.2 sürümüne yükselen Evernote'ın Android sürümü yeni widget özelliğine kavuştu.

Ayrı ayrı bölümler halinde detaylı bir şekilde hatırlatmalar oluşturan ve not alma sürecini kolaylaştıran uygulama, yenilenerek daha sade ve anlaşılır bir tasarıma geçti. Daha önce uygulama içinde ayrı bir şekilde indirilen widget'ler artık yeni tasarımda ayrı indirilmeye gerek duymadan uygulama içinde kullanılabilecek.

Bunun yanında Actions, Action Bar ile List olarak üç yeni widget eklenen Evernote uygulamasında, 1x1 boyutuna sahip Action widget'i hızlı not alınmasını, kamera ve arama servislerinin anasayfa üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini, 4x1 boyutundaki Action Bar 11 farklı aksiyon seçenekleri sunuyor.

Son olarak 4x2 boyutundaki List de oluşturulan içeriklere detaylı bir şekilde erişim imkanı sunuyor. Ayrıca yeni Simple Note özelliği de eklenen Evernote, bu sayede uygulamaya girilmeden yeni notlar oluşturulmasına imkan sağlıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ